Sadece para kasman yetmiyor, haritada büyüyüp küçülen bildirimde race/drift/drag/polis/offroad/runner yarış görevlerini tamamlayıp bölümleri geçmen gerekiyor, bölümleri geçtikçe yeni arabaların kilitleri açılıyor. Bir yerden sonra tıkanıp kaldım çünkü arabaları geliştiremiyorum bölümleri geçemiyorum. Bide eğer bilmiyorsan Home'a girdiğinde arabayı seçtikden sonra ilk secenekde bir mektup var, ona tıkladıktan sonra karşına hediye paketler çıkıyor, 1.si normal klasik paket 2.si premium paket. Sanırım bölümleri geçtikçe oyun hediye olarak veriyor, bende yeni kesfettim klasik paketden 40 tane premiumdanda 20 tane birikmiş, içlerinden mavi biletler, para, neon, air suspansiyon, smoke, renkli nos çıkıyor. Mavi biletlerle arabanın güçlendirme dükkanında roulet yeri var ordan harcıyosun işte motor güçlendirme kartları çıkıyor. Birde araç güçlendirme kartlarında 4-5 tane marka var, bu markalardan 1ini en az 3 bölgeye uygularsan bonus veriyor, 2 tane farklı markadan 3er tane yapınca 2sindende bonus veriyor, tüm kartlar aynı marka mı olması gerekiyor onu bilmiyorum.