Neler Yeni

NFS PayBack CheatEngine Kullanırsam Ban Yermiyim?

emre374

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Oyunu bir yere kadar taşıdım para kastım, oyunun verdiği premium ve normal paketleri açtım, mavi kartlara aracımı yükselttim fakat araçlarım yarışlara yetersiz kalıyor aracım 230 lvl ise yarışlar 300 lvl üstü ve mavi kartlar olmadığı için arabalarımı yükseltemiyorum. CheatEngine ile yükseltildiğini gördüm, bunu uygularsam ban yermiyim? Oyunu steamdan indirdim, offline da ve online da ban yeme ihtimalim varmıdır? Yada başka yol ile mavi kartları nasıl yükseltebilirim yada arabalarımı normal yolda nasıl yükseltebilirim?

federalper

80+ Silver
Oyunu bir yere kadar taşıdım para kastım, oyunun verdiği premium ve normal paketleri açtım, mavi kartlara aracımı yükselttim fakat araçlarım yarışlara yetersiz kalıyor aracım 230 lvl ise yarışlar 300 lvl üstü ve mavi kartlar olmadığı için arabalarımı yükseltemiyorum. CheatEngine ile yükseltildiğini gördüm, bunu uygularsam ban yermiyim? Oyunu steamdan indirdim, offline da ve online da ban yeme ihtimalim varmıdır? Yada başka yol ile mavi kartları nasıl yükseltebilirim yada arabalarımı normal yolda nasıl yükseltebilirim?
NFS Payback gibi bir oyunda ban yiyeceğini sanmıyorum.
Oyun bende de var daha başlamadım sadece istediğim arabaları alıp sürmek istiyorum ama farmlamam lazım sanırım başka bir yöntemi var mı cheat engine ile vs.

emre374

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece para kasman yetmiyor, haritada büyüyüp küçülen bildirimde race/drift/drag/polis/offroad/runner yarış görevlerini tamamlayıp bölümleri geçmen gerekiyor, bölümleri geçtikçe yeni arabaların kilitleri açılıyor. Bir yerden sonra tıkanıp kaldım çünkü arabaları geliştiremiyorum bölümleri geçemiyorum. Bide eğer bilmiyorsan Home'a girdiğinde arabayı seçtikden sonra ilk secenekde bir mektup var, ona tıkladıktan sonra karşına hediye paketler çıkıyor, 1.si normal klasik paket 2.si premium paket. Sanırım bölümleri geçtikçe oyun hediye olarak veriyor, bende yeni kesfettim klasik paketden 40 tane premiumdanda 20 tane birikmiş, içlerinden mavi biletler, para, neon, air suspansiyon, smoke, renkli nos çıkıyor. Mavi biletlerle arabanın güçlendirme dükkanında roulet yeri var ordan harcıyosun işte motor güçlendirme kartları çıkıyor. Birde araç güçlendirme kartlarında 4-5 tane marka var, bu markalardan 1ini en az 3 bölgeye uygularsan bonus veriyor, 2 tane farklı markadan 3er tane yapınca 2sindende bonus veriyor, tüm kartlar aynı marka mı olması gerekiyor onu bilmiyorum.

Top Bottom