Arama sonuçları: *

1. Y

beamng drive oyundan atma sorunu yardım

dostlar beamng drive oyununda oynarken 10-15 dakika sonra windows aygıt çıkarıldığında çıkan ses çıkıp oyun donuyor ve 15 saniye sonra oyundan atıyor lütfen yardım edermisiniz
  2. Y

ETS2 başlatma seçenekleri ne olmalı

Tama hocam sağol 1721044990 Tama hocam sa Teşekkürler
  3. Y

Hocam bu ayarlardan
  4. Y

Merhaba Euro truck simülatör 2 Steam da başlatma seçenekleri ne olmalı FPS ile bir alakası varmı varsa en iyi ayar hangisidir teşekkürler
  5. Y

Ets2 başlatma seçenekleri ne olmalı

Merhaba Euro truck simülatör 2 Steam da başlatma seçenekleri ne olmalı FPS ile alakası varmı varsa performansı arttırıcak bir ayar olursa iyi olur ve ets2 için ne yapabilirim FPS yükselmesi lazım
  6. Y

Fs22 ekin çıkmama sorunu

Hocam çok teşekkür ediyorum beni aydınlattınız
  7. Y

Fs22 ekin çıkmama sorunu

Hocam teşekkür ederim ben bi deneyeyim o zaman. 1717970368 Hocam dediğiniz gibi oldu bir ay geçtikten sonra çıktılar ama 1 ay geç degilmi oyu icin yoksa 1 ay geçmesini lazım oyunda
  8. Y

Fs22 ekin çıkmama sorunu

Hocam ay başına düşen günü 10 veya 15 de kullanıyorum hiç 1 de kullanmadım acaba ondan alakası varmı bide tarlada büyüyor yazıyor evet.
  9. Y

Fs22 ekin çıkmama sorunu

Evet
  10. Y

Fs22 ekin çıkmama sorunu

Öncelikle selam epic games üzerinden fs22 oynuyorum oyunda ne yaparsam yapayım tarlaya ektiğim ekinler çıkmıyor çıksada ilk başta yetismemiş olarak cıkıyor dahada yetişmiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Geri