Fs22 ekin çıkmama sorunu

yigit2582

80+
Reaksiyon skoru
28
Öncelikle selam epic games üzerinden fs22 oynuyorum oyunda ne yaparsam yapayım tarlaya ektiğim ekinler çıkmıyor çıksada ilk başta yetismemiş olarak cıkıyor dahada yetişmiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle selam epic games üzerinden fs22 oynuyorum oyunda ne yaparsam yapayım tarlaya ektiğim ekinler çıkmıyor çıksada ilk başta yetismemiş olarak cıkıyor dahada yetişmiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Ekmeden önce tarlayı sürüyor musun?

Ben buğday ekiyorum. Tarlayı sürüp sonra ekiyorum gidip yatınca ay ay ilerliyor. Oyunda anlık ilerleme yok galiba. Ay atladığın halde ekin yok mu? Tarla'da büyüyor yazıyor mu?

Ben buğday ekiyorum. Tarlayı sürüp sonra ekiyorum gidip yatınca ay ay ilerliyor. Oyunda anlık ilerleme yok galiba. Ay atladığın halde ekin yok mu? Tarla'da büyüyor yazıyor mu?
Hocam ay başına düşen günü 10 veya 15 de kullanıyorum hiç 1 de kullanmadım acaba ondan alakası varmı bide tarlada büyüyor yazıyor evet.

Hocam ay başına düşen günü 10 veya 15 de kullanıyorum hiç 1 de kullanmadım acaba ondan alakası varmı bide tarlada büyüyor yazıyor evet.
Eve gidip uyur musun birkaç ay atlar mısın? Tarla hala aynı mı kalacak bakalım.

Hocam teşekkür ederim ben bi deneyeyim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğiniz gibi oldu bir ay geçtikten sonra çıktılar ama 1 ay geç degilmi oyu icin yoksa 1 ay geçmesini lazım oyunda

Son düzenleme:
Hocam teşekkür ederim ben bi deneyeyim o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğiniz gibi oldu bir ay geçtikten sonra çıktılar ama 1 ay geç degilmi oyu icin
Her hasatın döngüsü farklı ama oyunda 30x ile yapsan 1 ay geçmez. Onun yerine evine gidip uyur isen direk 1 ay atlıyor. Uyumakta 10 saniye falan.

Mevsimsel ayarı kapatıp oyunu 360x te oynarsan her 2 günde bir saat tam 00.00da ekinler büyür
360x zorunlu değil vakit hızlı geçiyor diye örnek verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,777
Üyeler
183,890
Son üye
XmaxxD
Geri