Arama sonuçları: *

1. C

Oyundayken anlık ping sorunu

Hocam zaten modem 5ghz destekli ve kullanılıyor zaten ama benim kullandığım adaptör desteklemiyor büyük ihtimalle . Kanal 11 e geçince full ping oluyor oyunda eskiden anlık oluyordu ama şimdi kanal değiştirdince daha kötü oluyor anlamadım
  2. C

adaptör desteklemiyor bence ama 11 yaptım ve daha çok ping girmeye başladı normalde anlık girerken şu an oyundayken full 180 ms te kanalı 6 yaptım ve halen 180 ms 1736093154 ne yapsam düzelir acaba ?
  3. C

tmm hocam 1736090865 hocam kanal 6 yok ta kanal 35 . 40 ... 60 , 64 var 60 ı mı seçeyim 1736091015 hocam 5 ghz de 60 fln var 2.4 ü seçince 5 6 geliyor ordan 2.4 ü seçip 6 yı seçtim sıkıntı olur mu yani 5 ghz iptal fln mı oluyor anlamadım. birde hocam yt de video izledim nasıl değiştirilir diye...
  4. C

Hocam zaten şu an 4 ayrı cihazdan bağlı olduğum halde böyle. Wifi kanalının nasıl 6 ya çekecem bilmiyorum.
  5. C

h hocam kimse bağlanmasa bile yine aynı problemi yaşıyorum. Aldığım adaptör iyi bir şey değil zaten 2.4 ghz her halde ama neden ilk hafta sorun çıkmadı da modem değiştirdikten sonra sorun çıktı. Birde wifi de kesilmeler de oluyor telefondan bağlanınca modemde sorun olduğunu düşünüyorum tabi...
  6. C

yani 2.4 le mi bağlanıyorum ya da 5ghz ile mi bilmiyorum. modemde anten yok. benden başka interneti kullanan var ama 2 kişi sadece onlarla alakası yok diye düşünüyorum onlar bağlı olmasa bile yine aynı sorunu yaşıyorum. telekomun verdiği modemler kablosuz bağlantı için uyumlu değilse neden ilk...
  7. C

Merhaba bundan 2 hafta önce fiber internete geçtik ve modemi evin koridoruna. pc ye internet bağlamam için evin her tarafında kablo dolaştırmam gerekecekti o yüzden wifi adaptörü aldım. İlk 1 hafta hiç bir sorun yoktu. İnterneti bağlarken yetkili servis modemi yere düşürmüştü internet biraz...
  8. C

Oyundayken anlık ping giriyor.

hocam türk telekomu aradım dedim kopmalar fln oluyor dediler wifide mi evet dedim dedi iyleştirme yaptım 5 dk modemi kapat aç inşallah düzelir.
  9. C

Açarım birazdan . Hocam telefonda takılırken birden gidiyor 5 10 saniye sonra tekrardan geliyor ve bu üst üste oluyor pc de de aynı ama pc de ara sıra gidiyor ve ping giriyor oyuna . Aynı şekilde telefonda oyun oynarken de ping giriyor. Kablo takılıyken 2 saat oynadım ping girmedi ama oyundan...
  10. C

hocam az önce kabloylan da denedim kopukluklar oluyor kesiliyor her halde modemde sorun var . bu arada nice mutlu senelere
  11. C

Neyi güncelleyecekler tam olarak anlamadım. Güncellerseler sorun düzelir mi ? Modemi değiştirirken adamlar dedi sorun olursa kabloyu değiştiririz kabloda sıkıntı olabilir mi ?
  12. C

Hocam modeli nerde yazıyor bulamadım da 1735619683 Zyxel EX3501-T0
  13. C

Ne taktılar derken modelini mi soruyorsunuz ? Evet ilkini değiştirdiler yenisini taktılar.
  14. C

Hocam ya şey soracam ya akşam telefonda oyun oynarken wifi birden gidiyor 4 5 sn sonra yine geliyor her gün oluyor bazen de birden ping çıkıyor acaba internetlen alakalı bir sorun yok mu ? Fiber altyapısı yoktu 1 ay önce geldi, bizde 2 hafta önce fibere geçtik yavaş gibiydi türk telekomu...
  15. C

diğer oyunlarda denemedim bilmiyorum . Ucuz bir şey zaten trio w-136 1735497947 bende çekerdim ama işte modem duvarda olduğu için kapını yanında o yüzden duvardan aşağıya inen ve duvarın köşesinden geçen kablo kaba dururdu o yüzden çekmek istemedim
  16. C

hocam 3 haftadır adaptörü kullanıyorum 2 gün önceye kadar bir şey yoktu dün birden ping girmeye başladı
  17. C

kabloluydu zaten ama fiber çektik eve ve modemin yeri değiştiği için kabloyu evin içinde gezdiremem lazım o yüzden bunu aldım zaten yani şimdiye kadar yoktu ne oldu da böyle oldu
  18. C

Rust oynarken 2 gündür anlık ping giriyor ve 10 saniye fln sürüyor nedeninin anlamadım 1000 ms oluyor birden geri 30 a düşüyor. wifi adaptörü kullanıyorum ama onlan alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şimdiye kadar böyle bir şey olmadı.
Top Bottom