Neler Yeni

Oyundayken anlık ping giriyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Hocam modeli nerde yazıyor bulamadım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zyxel EX3501-T0
Firmware bulamadım. Türk Telekomu arayıp söyle istersen onlar belki güncellerler.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Yiğit

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sefa
Firmware bulamadım. Türk Telekomu arayıp söyle istersen onlar belki güncellerler.
Neyi güncelleyecekler tam olarak anlamadım. Güncellerseler sorun düzelir mi ? Modemi değiştirirken adamlar dedi sorun olursa kabloyu değiştiririz kabloda sıkıntı olabilir mi ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Neyi güncelleyecekler tam olarak anlamadım. Güncellerseler sorun düzelir mi ? Modemi değiştirirken adamlar dedi sorun olursa kabloyu değiştiririz kabloda sıkıntı olabilir mi ?
Eğer hat zayıflaması varsa kablo kaynaklı da yapıyor olabilir. Modemlerin de yazılımları var. O yüzden dedim Firmware güncellemesi olabilir diye.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sefa
Eğer hat zayıflaması varsa kablo kaynaklı da yapıyor olabilir. Modemlerin de yazılımları var. O yüzden dedim Firmware güncellemesi olabilir diye.
hocam az önce kabloylan da denedim kopukluklar oluyor kesiliyor her halde modemde sorun var . bu arada nice mutlu senelere

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
hocam az önce kabloylan da denedim kopukluklar oluyor kesiliyor her halde modemde sorun var . bu arada nice mutlu senelere
Destek talebi aç bakalım Türk Telekomdan. Büyük ihtimalle modemde sıkıntı var. Şimdi telefonda takılırken modem telefona bağlı olup internet bağlantısı yok diyorsa fiber optik kablo da sıkıntı olabilir. Eğer modem direkt telefonda görünmüyorsa modem büyük ihtimalle sorunludur. İyi senelere.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sefa
Destek talebi aç bakalım Türk Telekomdan. Büyük ihtimalle modemde sıkıntı var. Şimdi telefonda takılırken modem telefona bağlı olup internet bağlantısı yok diyorsa fiber optik kablo da sıkıntı olabilir. Eğer modem direkt telefonda görünmüyorsa modem büyük ihtimalle sorunludur. İyi senelere.
Açarım birazdan . Hocam telefonda takılırken birden gidiyor 5 10 saniye sonra tekrardan geliyor ve bu üst üste oluyor pc de de aynı ama pc de ara sıra gidiyor ve ping giriyor oyuna . Aynı şekilde telefonda oyun oynarken de ping giriyor. Kablo takılıyken 2 saat oynadım ping girmedi ama oyundan attı 2 defa internet koptu yani adaptörü sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonda da aynı sorun var ve kabloylan adaptör arasından dağlar kadar fark var zaten bilmiyorum sizce sorun neyde .

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sefa
hocam türk telekomu aradım dedim kopmalar fln oluyor dediler wifide mi evet dedim dedi iyleştirme yaptım 5 dk modemi kapat aç inşallah düzelir.

Top Bottom