Aynı sorunun bir değişiği bende oluyor . Şöyle diyim speedtest e giriyorum ve hız testi yapıyorum (24 mbps paket kullanıyorum alt yapım 81 mbps destekliyor) ilk bir saniye hızım 24 olarak gözüküyor sonra hızım 6 ya kadar düşüyor ve hiç bir şekilde ana hızım verilmiyor . Eğerki bu sorun...
ben de sorunumu hallettim . Düşündüğüm gibi kara kutudan gelen kabloda sıkıntı varmış onu değiştirdiler ama halen vaad ettikleri hızı veremiyorlar . En azından artık internet kesilmesi yaşamıyorum :)
zaten çıkış gücüm 7-12 arası gerçekten az bundan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden türktelekoma bir daha başvurup kara kutudan gelen kabloyu tamamen değiştirmelerini isteyeceğim
Bende şöyle bir şey daha oluyor ; Cs GOdayım (bu bahsettiğim bütün internetli oyunlar için geçerli) oyunda pingim 60 gözüküyor ama ben oyunda ışınlanarak oynuyorum
Benim denk geldiğim sıkıntılı demekki :/
1628536552
1 hafta boyunca modeminizi inceleyeceğiz diyorlar kesinlikle kapatmayın diyorlar e tamam kapatmıyoruz (bu süre boyunca kesinlikle internet kullanılmıyor) 1.haftanın sonunda aradığımızda sisitemimizde herhangi bir hata gözükmüyor bu yüzden...
Hayır . İnternet ablamın üzerine olduğu için o uğraşıyor yaklaşık 3 defa ana merkezine gidip modeme gelen siyah kabloyu yenilemelerini talep etmelerine rağmen gelip değiştirmediler . ''Bizde altyapı ile ilgili bir sıkıntı gözükmüyor'' diyip duruyorlar . Artık değil 10 dakika dakikada bir defa...
Modeme takılan kısmı gri geri kalan kısmı siyah olan kablomun gri kısmı tamamen gitti . Bende yenisini sipariş edeceğim ama hangisini sipariş edeceğimi bilmiyorum .Rica etsem bana hangi kabloyu sipariş etmem gerektiğini yazar mısınız ?