Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Türk telekom internet hızının stabil olmaması

Aynı sorunun bir değişiği bende oluyor . Şöyle diyim speedtest e giriyorum ve hız testi yapıyorum (24 mbps paket kullanıyorum alt yapım 81 mbps destekliyor) ilk bir saniye hızım 24 olarak gözüküyor sonra hızım 6 ya kadar düşüyor ve hiç bir şekilde ana hızım verilmiyor . Eğerki bu sorun...
  2. Muhammed0147

400 Mbps Sabit Hız Sorunu Tam Hız Alamıyorum.

modemin 1000mbps hızı destekliyor mu peki ?
  3. Muhammed0147

Türktelekom da 10 dakikada bir modemi yeniden başlatmadan int alamıyorum

ben de sorunumu hallettim . Düşündüğüm gibi kara kutudan gelen kabloda sıkıntı varmış onu değiştirdiler ama halen vaad ettikleri hızı veremiyorlar . En azından artık internet kesilmesi yaşamıyorum :)
  4. Muhammed0147

zaten çıkış gücüm 7-12 arası gerçekten az bundan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden türktelekoma bir daha başvurup kara kutudan gelen kabloyu tamamen değiştirmelerini isteyeceğim
  5. Muhammed0147

Bende şöyle bir şey daha oluyor ; Cs GOdayım (bu bahsettiğim bütün internetli oyunlar için geçerli) oyunda pingim 60 gözüküyor ama ben oyunda ışınlanarak oynuyorum
  6. Muhammed0147

Türktlekom ; Yine bekleriz Ben ; B*k beklersiniz
  7. Muhammed0147

ablam mart ayında 2 senelik yeniledi :/
  8. Muhammed0147

Benim denk geldiğim sıkıntılı demekki :/ 1628536552 1 hafta boyunca modeminizi inceleyeceğiz diyorlar kesinlikle kapatmayın diyorlar e tamam kapatmıyoruz (bu süre boyunca kesinlikle internet kullanılmıyor) 1.haftanın sonunda aradığımızda sisitemimizde herhangi bir hata gözükmüyor bu yüzden...
  9. Muhammed0147

Hayır . İnternet ablamın üzerine olduğu için o uğraşıyor yaklaşık 3 defa ana merkezine gidip modeme gelen siyah kabloyu yenilemelerini talep etmelerine rağmen gelip değiştirmediler . ''Bizde altyapı ile ilgili bir sıkıntı gözükmüyor'' diyip duruyorlar . Artık değil 10 dakika dakikada bir defa...
  10. Muhammed0147

Modemin günlüğüne baktığımda hata kodunda şu kodlar yazıyordu (tarihleriyle beraber Manufacturer:ZTE; ProductClass:ZXHN H168A V2.0; IP:192.168.1.1; HWVer:V2.0.0; SWVer:TTN.18T1_210414; 2021-07-13T21:22:54Z [Error] Web get fail.(objname: OBJ_NETSPHERE_MAP_ID identity: DEV.MULTIAPCFG iRet: 105)...
  11. Muhammed0147

DSL kablo sıkıntısı

evet hatta bağladım (mavi yeşile ,pembe beyaza )
  12. Muhammed0147

DSL kablo sıkıntısı

Burdakilerden birisisini sipariş etsem yapacağım tek şey bir tanesini mesafeli bir şekilde kesip dsl kablosuna takmak dimi ?
  13. Muhammed0147

DSL kablo sıkıntısı

Modeme takılan kısmı gri geri kalan kısmı siyah olan kablomun gri kısmı tamamen gitti . Bende yenisini sipariş edeceğim ama hangisini sipariş edeceğimi bilmiyorum .Rica etsem bana hangi kabloyu sipariş etmem gerektiğini yazar mısınız ?
Top Bottom