Neler Yeni

Türk telekom internet hızının stabil olmaması

BatuGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batu Çağlar
Normalde hızım 35 mbps ancak 1 2 saat sonra bu hız 1 2 mbps lere kadar düşüyor. Reset attığımda düzeliyor ancak kısa süre sonra yeniden 1 2 mbps lere kadar düşüyor.
Arıza kaydı açtırdım yine çözemediler. Sizce ne yapmalıyım?

Logithx

80+ Bronze
Sorunu çözemedilerse vadedilen hızı veremiyorlarsa aboneliği iptal ettireceksin başka sağlayıcıya geçeceksin..

Musa Dinç

80+ Bronze
Normalde hızım 35 mbps ancak 1 2 saat sonra bu hız 1 2 mbps lere kadar düşüyor. Reset attığımda düzeliyor ancak kısa süre sonra yeniden 1 2 mbps lere kadar düşüyor.
Btk ya şikayet kaydı aç eğer zaten sorununu çözmezseler ücretsiz iptal edersin. Taahütsüz üse zaten başkasına geç.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
CRC sorunu var tahminimce. Genelde bina içi kablolar fazla eski olunca bu sorun oluyor ve bazen kalitesiz modem çipi yüzünden de olabiliyor.

BatuGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batu Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CRC sorunu var tahminimce. Genelde bina içi kablolar fazla eski olunca bu sorun oluyor ve bazen kalitesiz modem çipi yüzünden de olabiliyor.
Modemi resetlemeyi denesem düzelme şansı var mı?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Aynı sorunun bir değişiği bende oluyor . Şöyle diyim speedtest e giriyorum ve hız testi yapıyorum (24 mbps paket kullanıyorum alt yapım 81 mbps destekliyor) ilk bir saniye hızım 24 olarak gözüküyor sonra hızım 6 ya kadar düşüyor ve hiç bir şekilde ana hızım verilmiyor . Eğerki bu sorun çözülebilirse benim sorunumu da halledebilir misiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,901
Üyeler
164,743
Son üye
Jesamet
Top Bottom