Arama sonuçları: *

1. M

Yardım 2 Haftadır internet kopukluğu yaşıyorum

hocam hız düşme işini bilemiyorum ama bahsettiğin aç kapa yaparak düzelme işi adaptörden kaynaklı olabilir yani en azından bende öyleydi farklı adaptörler deneyince internetin gitme süresi de değişiyor. 2 kere adaptör satın aldım bendekinden de daha kötü çıktılar iade ettim. eğer mümkünse farklı...
  2. M

Çözüldü✓ internet bağlantısı kopuyor sorun modemde mi ?

Güncelleme geçeyim, 3 gün önce geçiş işlemi başlattım. Çok garip bir şekilde o zamandan beri kopma olmadı, geçiş yapmamı mı bekliyorlardı anlamadım. :D Neyse gibirnete geçtim, 43 saat sonra geçiş tamamlandı. 1 gündür gibirnette de kopma yaşamadım. Destek kaydı açtığımda ise aynen senin dediğin...
  3. M

aynen öyle aralık ayının ortalarında bi bakım yaptılar o zamandan beri iyice kötüleşti. ISS değişmeyi düşünüyorum demiştim ya acaba modem alacaksam bile ISS değiştikten sonra mı modem alsam kararsız kaldım
  4. M

son durum şu hocam 50mbite sabitlettim 4 saat sonra internet yine koptu. sonra reset attım baştan kurulum yaptım 5 saat sonra yine gitti. modemi kapatmadan dsl kablosunu çıkarıp tekrar taktım ne olacak diye merak ettim. internet ışığı kırmızıda kalıyor
  5. M

yardım için teşekkürler hocam güncelleme yapacağım
  6. M

şuanki kullandığım netspeed. altyapı sorguladığım da turknet millenicom gibirnet
  7. M

100. bir de diğer altyapı sorgularında hızım 80-90 arası çıkıyor . iss değişesim geldi :D teşekkürler.
  8. M

1704373020 Hızımı sınırlasam bu problem olmaz diyorsunuz yani doğru mu anladım
  9. M

1704372074 hayır, şimdi evde adaptör arıyorum bulursam deneyeceğim
  10. M

başka modemim olmadığından yeni bir modem satın almam gerekecek. var mı öneriniz ? ( fiyat olarak 1-1.5k arası diyelim)
  11. M

model : Zyxel VMG3312-B10B modemde hiçbir ışıkta değişiklik olmuyor. internetin gittiğini bilgisayarda ethernet simgesi olmayınca veya telefonda "internet kullanılamıyor" hatası alınca anlıyorum. daha sonra modemi kapatıp açınca düzeliyor, günlük 1-2 defa kapat - aç yapıyoruz . arıza kaydı...
Top Bottom