Arama sonuçları: *

1. S

Modem Versiyonu Nerede Yazar?

Tamamdır hocam teşekkürler
  2. S

Buldum hocam verisyonu ve olarak geçiyormuş güncellemesine baktım ama en son 2015 gösteriyor daha güncel bir firmware yukleyemezmiyiz
  3. S

Bu çıkıyor hocam
  4. S

Arkadaşlar ben turknetliyim modemin firmware dosyasını bulamadım daha doğrusunu modemin versiyonunu bulamadım modemun üstünde sadece archer c5v yazıyor modemin fotoğrafını paylasicam bilen varsa versiyonunu yazabilir mi
  5. S

Yardım Mesh wifi önerir misiniz?

Ben de her zaman kablodan yanayım ama kabloları boattan goturemiyorum pay yok yerden versem mutfak salon bir benim onun ortasından geçiyor holden devam edip bilgisayara ulaşıyor çok ayak altı o yuzden şu an kabloyu tercih edemiyorum yaptığım paylaşımın altında evin krokisi var ordan da...
  6. S

Yardımlarınızı bekliyorum
  7. S

Hocam benim ev aslında küçük modemin olduğu yerden bilgisayara 12 m kablo yetiyor yürüme mesafesinde toplam 75 m2 fiyattan çok performansa önem veriyorum ben sen powerline ile çektiğinde online oyunlarda MS çok artıyor mu
  8. S

Arkadaşlar öncelikle benim sıkıntım turknette modem değişimi yok ve kabloda fiber olduğundan salondaki giriş yerinden başka bir yere çekemiyorum bilgisayarımda modeme en uzak konumda müteahhit evin elektrik borularını düzgün yapmadiklari için fiziksel bir kablo kullanarak elektrik borularından...
Top Bottom