Selcuk5495
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 193
- İsim
- Selçuk duraklar
Arkadaşlar öncelikle benim sıkıntım turknette modem değişimi yok ve kabloda fiber olduğundan salondaki giriş yerinden başka bir yere çekemiyorum bilgisayarımda modeme en uzak konumda müteahhit evin elektrik borularını düzgün yapmadiklari için fiziksel bir kablo kullanarak elektrik borularından bilgisayara ulaştıramadım yerden götürsem evin icinde iğrenç bir görünüm oluşacak bu konuda en çok aklıma yatan çözüm mesh wifi ama onla alakalı bir kaç sorum olucak öncelikle ben bu sistemi kurduğumda modemin dibine 1 inci wifi mesh cihazını kablo ile bağlantı yaptıktan sonra diğer cihaza gelen wifi sinyalini bilgisayara kablo ile baglayabiliyormuyum ikinci sorum da şu bu şekilde bir baglanti yaparsam online rekabetçi oyunlarda MS çok fazla olur mu evin şeklini kabataslak çizdim konuya ek olarak koyucam bu şekilde sorundan kurtulabilirmiyim bide iki adet cihaz buldum bu sistem ise yararsa eğer hangisini etmeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bu arada bu sorunu halledebilecegim başka parlak fikirler varsa açığım
Bulduğum cihazların linkleri de aşşağıda.
Link
Bulduğum cihazların linkleri de aşşağıda.
Link