Arama sonuçları: *

1. E

❌İndirim Bitti! AJAZZ DG160 Kablosuz Oyun Kumandası

Sorumsuz insanlara saygı gösterilmez
  2. E

Bu nasıl üslup annen babanla konuşurken bu kadar saygısız mı konuşuyor du babandan mı öğrendin böyle konuşmayı uyarmak da mı suç oldu bu ülkede kendinden ne güzel biliyorsun eline klavye alanın adam olduğunu
  3. E

biraz önce profiline baktım bu konunun yorumlarını okuyor benim gamepadim var ama olmayıpta heves edenlere ayıp 1730732979 biraz önce profiline baktım bu konunun yorumlarını okuyor benim gamepadim var ama olmayıpta heves edenlere ayıp
  4. E

Kardeş sorunlumusun ürün stokta yok az bütçesi olupbu gamepad i almak istiyen adam verdiğin linke tıklayıp ürünü alamazsa hoşuna mı gider benim gamepad e ihtiyacım yok ama yaptığın yanlış ya indirim bitti diye işaretle ya da konuyu kilitle
  5. E

❌İndirim Bitti! AOC GM200 RGB Mouse 129 TL

Eskiden kullandığım mouse 1 seneye yakın kullandım ele oturuşu güzel tek sıkıntı scroll da oldu net bir şekilde kullanamıyordum örnek veriyorum sitede yukarıya çıkacağım sürekli scrollu yukarıya kaydırmam gerekiyor bazen aşağı yukarı yapıp yukarıya çıkabiliyordum yedekte duruyor alınabilir bence...
  6. E

VOK DDR5 Sistem🔥12400f 16gb DDR5 Rtx4060 20k

Anlamazlar hocam uğraşmaya değmez
  7. E

VOK DDR5 Sistem🔥12400f 16gb DDR5 Rtx4060 20k

hocam yeter ya cidden boş yapıyorsunuz 40k ya ddr5 rtx 4070 super li sistemi çok rahat alırsın 40k veripte 4060 ti almak ne kadar mantıklı sizin işinizi görmesi alınabilir anlamına gelmez
  8. E

🔥İndirim Vok Mağaza Özel Sistem🔥19k i3 13100f RTX4060

Kral Türkçe de kötüymüş biraz
  9. E

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Dostum niye hâla indirimde gözüküyor bu ürün indirim bitti diye işaretlesene ne kadar sorumsuz bir insansın sen
  10. E

🔥İndirim Vatan Yeni Excellent Sistem 24,400

Ben demonte olarak sipariş verdim montajlanmasını istediyseniz uzun sürer gelmesi
  11. E

Cuma günü sipariş verdim dün kargoya verildi tahmini teslimat yarın gözüküyor Ankara Çankaya dan Erzincan merkeze gelecek
  12. E

Bilgisayara bios update yapan var mı perşembe günü kargodan gelecek bios güncellemesi yapan varsa anakartın hangi sürümle geldiğini söylerse memnun olurum
  13. E

⭐GÜNÜN YILDIZI ⭐ MSI B550-A PRO ⭐ 3628 TL ⭐

Ddr4 ün eskidiği filan yok hocam uzun yıllarda götürecek
  14. E

🔥İndirim Ryzen 5 5600 RTX 4060 ve i5 12400F RTX 4060 SİSTEMLER 19.999 TL

Özelleştirme seçeneği uygun eleştirebileceğim tek nokta ekran kartının windforce olması onun haricinde küçük değişiklerle 5600 lü sistemin fiyatı gayet iyi bence
  15. E

🔥İndirim Logitech F710 💥 819TL 💥Edit: dış kutusu hasarlı

Türkiye ye gönderimde herhangi bir sorun oluyor mu
  16. E

Evet biliyorum nova lite daha iyi ama 1500 tl o kadar çıkamam
  17. E

Gamepad de bir sorun olmadığını bilsem hemen alırım biraz düşünüp alacağım
  18. E

Bütçem 800 liraydı ya gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyecektim ya da f310 alacaktım f710 iyi denk geldi sizce gamepad de hasar varmıdır ve satıcı güvenilir mi
  19. E

❌İndirim Bitti! Intel i5-12400F & Asus RTX 4060 Sistem 19.999TL

Kasım ayında belki de 4060 ı zor buluruz o fiyata bence bundan sonra fiyatlar artacak düşmeyecek
Top Bottom