xmajezik
80+
İkiside var nova lite daha rahat sağlamlık olarak Logitech e bişey diyememNova lite daha iyi
İkiside var nova lite daha rahat sağlamlık olarak Logitech e bişey diyememNova lite daha iyi
Evet biliyorum nova lite daha iyi ama 1500 tl o kadar çıkamamNova lite daha iyi
Evet indirimdeyken aldım çok memnunum ama 1.5 da etmez sankiEvet biliyorum nova lite daha iyi ama 1500 tl o kadar çıkamam
1.2 k ya buldum bence eder ama pahalı inş indirime girerEvet indirimdeyken aldım çok memnunum ama 1.5 da etmez sanki
vergi dahil mi fiyata1.2 k ya buldum bence eder ama pahalı inş indirime girer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamesir in kendi sitesinde 800 küsür lira kargo beleş
Türkiye ye gönderimde herhangi bir sorun oluyor mu1.2 k ya buldum bence eder ama pahalı inş indirime girer
Gamesir in kendi sitesinde 800 küsür lira kargo beleş
Anlayın artık şu kumandadan hayır gelmiyor. Oceangate kanıtıdırLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu - PttAVM.com - 2024
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri ÜRÜN DIŞ KUTUSU HASARLI - 2024www.pttavm.com
6 Ayın en düşük fiyatı
Alıntıyı görüntüle
Edit: Dış kutusu hasarlıymış yeni gördüm kusura bakmayın
100 tl olsa bile alınmaz bu gamepad. Çok kötü her açıdan.Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu - PttAVM.com - 2024
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri ÜRÜN DIŞ KUTUSU HASARLI - 2024www.pttavm.com
6 Ayın en düşük fiyatı
Alıntıyı görüntüle
Edit: Dış kutusu hasarlıymış yeni gördüm kusura bakmayın