Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ TEMU AULA F75 NE ZAMAN TAHMİNEN NE ZAMAN GELİR?

Heyecan yapma geldiği zaman gelir.
  2. R

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ucuz başka bir artısı yok.
  3. R

Telaş yapmayın beyler apex ilk çıktığında da az stok vardı herkes saatlerce f5 attı alıcam diye sonraki günler bol bol stoklara girdi.
  4. R

Beyaz ve siyah uzun zamandır girmemişti, siyah girdi beyaz da girer bugün o yüzden almadım ben.
  5. R

Ben geçtim güzel mouse ama değmez bence, sırf kablosuz diye kullanıyorum DA V2 den sonra elime tam oturmuyor arada boyut farkı çok fazlaç
  6. R

Siyah yada mavi alanlar varsa MH ne sordum beyaz da gelebilirmiş stoğa bilginiz olsun.
  7. R

Ödeme ekranını bile göremezsin.
  8. R

Ben kör babaanneme baston alacam kadın yürüyemiyor demiştim 2 tane %20 verdi
  9. R

Kullanmak için alan aldı zaten dostum, şuan temu stoğundaki siyahların alayı 2 hafta içinde sahibinden stoğuna girecek öyle bir milletiz düşün artık gerisini.
  10. R

Alamazsın zaten, o düşürdükleri 20 TL yüzünden ödeme sayfasına gitmiyor haliyle tek apex alınıyor. Ben geçen 2 tane almıştım geçti gümrükten.
  11. R

Bombayı bırakıyorum. Bu royuha mcu olan değil, nordic mcu olan APEX.
  12. R

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

150x60 sanırım hocam yıllar oldu alalı net hatırlamıyorum.
  13. R

Bu sefer roma mızrağını yiyen temu, bu klavye 500 TL ye bedava.
  14. R

Geldi benim canavar, muazzam diyebilirim özellikle de tuş basım hissiyatı ve sesi.
  15. R

Ahahdsadha 2 hesabımda da %20 var diyor tipe bak. Olum madem kuponun varsa neden hala kupon için yalvarıyorsun adamlara? bir de gelmiş burada veryansın ediyor yok anlamıyorlar, yok 1 lafı 10 kere anlatıyorum siz harbi normal değilsiniz. Yazdıklarını okuyan herkes art niyetli olduğunu rahatlıkla...
  16. R

Adam olması gereken sizsiniz abicim. Sipariş verdiğin an zaten 5-18 iş günü (gün değil iş günü) süre veriyor bu adamlar, benim kargom da yaklaşık 9-10 gündür aynı yerinde sayıyor ama adamların bana taahhüt ettiği teslim tarihi 6-22 kasım arası yani daha var, o kadar adamsan atsana sana taahhüt...
  17. R

Kupon diye medine dilencisi gibi darlıyorsunuz adamları üstüne alamayınca da millete hakaret ediyorsunuz allahın ergenleri, temunun sizin gibi kupon dilencilerini acil banlaması gerekiyor. Zaten çoğu ürün indirimli üstüne ücretsiz kargo ile gönderiyor, senin ülkende ufacık ürüne 70-80-100 TL...
  18. R

Total rakam 30€ nun altında da olsa 8 ürün gümrükten geçer mi emin değilim.
Top Bottom