rtx3090tisuper
80+
Bombayı bırakıyorum.
Bu royuha mcu olan değil, nordic mcu olan APEX.
Bu royuha mcu olan değil, nordic mcu olan APEX.
Kral bu apex 159mc modeli ile ayni mi sekil olarakEloShapes - Mouse Comparison Tools
Search through and compare more than 700 gaming products with EloShapes!www.eloshapes.com
o zaman hiç boşa almayayım, para harcamayıp 1900'e rampage zenith pro alacağım sanırımben de ergo model hatta da v3 prodan geçtim hocam aynı şekil palm kullanıyordum. Claw kontrol açısından çok daha iyi geldi bana.Başta evet rahatsız ediyor ama sırf kenarda bulunsun diye de alınabilir. kuponsuz 850 tl fiyat bedava. Palm tutmaya devam edecekseniz çok büyük ihtimalle elinize küçük gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en mantıklısı hocam belki 2 3 saat içerisinde beyaz gelir renk değişirsiniz paketlenmeden önce.
Oyle bisey oluyomuben de ergo model hatta da v3 prodan geçtim hocam aynı şekil palm kullanıyordum. Claw kontrol açısından çok daha iyi geldi bana.Başta evet rahatsız ediyor ama sırf kenarda bulunsun diye de alınabilir. kuponsuz 850 tl fiyat bedava. Palm tutmaya devam edecekseniz çok büyük ihtimalle elinize küçük gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en mantıklısı hocam belki 2 3 saat içerisinde beyaz gelir renk değişirsiniz paketlenmeden önce.
boyutunu söylermisin en boy ona göre alacağım
paketlenmeden önce evet değişebiliyorsunuz ben mavi almıştım pembe ile değiştimOyle bisey oluyomu
geçer hocam ama garantiye almak için farklı tc kullanabilirsiniz.tek siparişte 2 apex 1069 tl yapıyor ama gümrük için 1.050 olarak sınırlamış temu. şuan 30eur= 1087 tl yapıyor 2 tanesi tek seferde geçer mi gümrükten ?
la evet sorup sorup durmaEn iyi model bu mu hangisi