❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bu indirim kaplani kim ya? Buradan görüp görüp paylaşıyor.

ben de ergo model hatta da v3 prodan geçtim hocam aynı şekil palm kullanıyordum. Claw kontrol açısından çok daha iyi geldi bana.Başta evet rahatsız ediyor ama sırf kenarda bulunsun diye de alınabilir. kuponsuz 850 tl fiyat bedava. Palm tutmaya devam edecekseniz çok büyük ihtimalle elinize küçük gelecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı hocam belki 2 3 saat içerisinde beyaz gelir renk değişirsiniz paketlenmeden önce.
o zaman hiç boşa almayayım, para harcamayıp 1900'e rampage zenith pro alacağım sanırım

ben de ergo model hatta da v3 prodan geçtim hocam aynı şekil palm kullanıyordum. Claw kontrol açısından çok daha iyi geldi bana.Başta evet rahatsız ediyor ama sırf kenarda bulunsun diye de alınabilir. kuponsuz 850 tl fiyat bedava. Palm tutmaya devam edecekseniz çok büyük ihtimalle elinize küçük gelecektir.

en mantıklısı hocam belki 2 3 saat içerisinde beyaz gelir renk değişirsiniz paketlenmeden önce.
Oyle bisey oluyomu

tek siparişte 2 apex 1069 tl yapıyor ama gümrük için 1.050 olarak sınırlamış temu. şuan 30eur= 1087 tl yapıyor 2 tanesi tek seferde geçer mi gümrükten ?

boyutunu söylermisin en boy ona göre alacağım
1731845084844.png

1731845095601.png

sora v2 ile çok benzer bir tasarıma sahip.

Oyle bisey oluyomu
paketlenmeden önce evet değişebiliyorsunuz ben mavi almıştım pembe ile değiştim

olum 150tl eksikti kimse atmadı evde allahtan şu sabahki konudan kriptodan havadan 150tl geldi de alabildim allah yuzumuze baktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,715
Üyeler
186,525
Son üye
hyperst
Geri