Ben de denedim ama kupon olsa bile olmuyor. Kuponsuz toplam 1050'den az olmalı.Alıntıyı görüntüle
Bu ikisini aynı anda nasıl alabiliriz .Kupon vermiyorlar
Ben de denedim ama kupon olsa bile olmuyor. Kuponsuz toplam 1050'den az olmalı.Alıntıyı görüntüle
Bu ikisini aynı anda nasıl alabiliriz .Kupon vermiyorlar
beyazını beklerken üründen olmayalım diye bende siyah çektim :dkeşke gelse
Küçük eller almalı mı almamalı mıKullanıyorum halen küçük az kayıyor onun harici güzel.
Küçük ellere hiç masraf edip almayın
palm tutuyorum ya çok mu rahatsız eder? daha önceden attack shark x6 kullanmıştım galiba alışmıştım ama sırf şu shape olayı yüzünden almayacağımn galibada v2 ile shape farkını isteyen arkadaş için palm için çok uygun bir mouse olduğunu söylemem.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla çok iyi oldu tekrar stoğa girmesi
Hocam bu sitenin adı nedir ?
Küçükse al büyükse asla önermemKüçük eller almalı mı almamalı mı
Oluyor hocamArkadaşlar 670 lira sınırını geçmek için ürün ekleyip sonra yanındaki diğer ürünleri iptal etsem oluyor mu öyle?
ben de ergo model hatta da v3 prodan geçtim hocam aynı şekil palm kullanıyordum. Claw kontrol açısından çok daha iyi geldi bana.Başta evet rahatsız ediyor ama sırf kenarda bulunsun diye de alınabilir. kuponsuz 850 tl fiyat bedava. Palm tutmaya devam edecekseniz çok büyük ihtimalle elinize küçük gelecektir.palm tutuyorum ya çok mu rahatsız eder? daha önceden attack shark x6 kullanmıştım galiba alışmıştım ama sırf şu shape olayı yüzünden almayacağımn galibaAlıntıyı görüntüle
en mantıklısı hocam belki 2 3 saat içerisinde beyaz gelir renk değişirsiniz paketlenmeden önce.beyazını beklerken üründen olmayalım diye bende siyah çektim :d
boyutunu söylermisin en boy ona göre alacağımKullanıyorum halen küçük az kayıyor onun harici güzel.
Küçük ellere hiç masraf edip almayın