Arama sonuçları: *

1. Ameyus

Teknosa indirim kodu var mı?

Bi' arkadaş monitör konusunun altına 100 liralık indirim konusu paylaşmıştı ama bulamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?
  2. Ameyus

Öneri Samsung online sitesinden ne alabilirim?

Samsung online sitesinde geçerli 1500 TL hediye çekim var. Sizce ne alabilirim? (İndirim sadece telefon, tablet, giyebilir urünler ve aksesuarlarda geçerli.)
  3. Ameyus

Samsung öğrenci indirimi yapılmıyor

Samsung öğrenci indirimi için tc ve e devlet barkod numarası istiyor. Bunları istediği ekranda (mobilde) herhangi bir şeyle etkileşim yapamıyorum ne tc ne kod girebiliyorum. Bilgisayarda yapınca bilgileriniz doğrulandı diyor başka sayfaya atıyor bi bakıyorum indirim yok. Yapabilen varsa tablet...
  4. Ameyus

25w samsung orijinal adaptör nereden alabilirim?

Kendi sitesinde 550 TL, daha ucuza satılıyordur diye düşünüyorum. Mümkünse beyaz renk olsun.
  5. Ameyus

Amazondan telefon alacağım sorum var

Amazondan satıcısı amazon.tr olan yerden telefon alacağım cevabı biliyorum ama yine de sorup emin olmak istedim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM4QGVTC/ref=asc_df_B0BM4QGVTC1689948000000/?creative=380333&creativeASIN=B0BM4QGVTC&linkCode=asn&tag=cimritr-21&th=1 Telefonu aldıktan sonra 20k vergi...
  6. Ameyus

Yardım Eğitim Bursum sitesi güvenli mi?

Eğitim bursun diye bir site var ve benden papara bilgilerimi istediler güvenli mi daha önce burs alan oldu mu? (Hangi konuda açmam gerektiğini biledim)
  7. Ameyus

Yardım Hepsiburada indirim koduna ihtiyacım var.

1800 TL'lik indirimde olan bir ürün beğenmiştim ve stokları bitmişti stoklar yenilenince indirimi gece 03.00 da gördüm. Kartımda para yoktu sabah olduğunda yükledim ama 1955 TL oldu indirime ihtiyacım var.
  8. Ameyus

Amazondan laptop aldım

Selam arkadaşlar amazondan cuma günü bir laptop aldım. Almadan önce stokta 1 tane kalmıştı. Satın aldıktan sonra stokta kalmamıştı yani sonuncuyu ben almıştım. Prime ile aldığım için salı günü gelecekti. Salı günü olduğunda özür mesajı geldi ve kargomun 8-10 ağustos tarihleri arasında teslim...
  9. Ameyus

Amazon'da kargom gecikti

Amazondan hp laptop aldım bugün teslim edilecekti özür mesajıyla haftaya pazatesine ertelediler. Stokta son 1 ürün kalmıştı. Bir sorun olur mu acaba? Kargomun neden geç kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  10. Ameyus

Amazon prime nasıl kullanacağım?

Arkadaşlar akakçe'den hp omen laptop'a baktım amazon prime ile alırsam 27k olduğunu gösteriyor. Amazon prime aldım satın almak için ama 28.400 TL gözüküyor. Bunu aktifleştirmem için ne yapmam gerek?
Geri