Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Temperli Cam Lens Koruyucu Fotoğraf Kalitesini Düşürür Mü?

Merhaba arkadaşlar, kameraya takılan cam lens koruyucular fotoğraf kalitesini düşürüyor mü? Eğer az fark ediyorsa sıkıntı yok ama gözle görülür derecede düşürüyorsa hiç bulaşmayım. Bu arada tablete takıcam ben bir fark olur mu bilmiyorum ama belirtmek istedim, teşekkürler.
  2. MattJohn

Yardım Hepsiburada Premium Kullananlar İçeri

Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada Premium nasıl sizce? Kullananlar yorum yapabilir mi? Her kargo ücretsiz oluyor ve her alışverişte %3 hepsipara geliyor diyor. Küçük yazılar fln yoktu okuyamadım. Mesela 10k'lık ürün alsam 300 lira hepsipara mı gelecek? Bu normal para gibi kullanılabiliyor mu...
  3. MattJohn

Öneri Sağlam Outdoor Bot Önerisi!

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kullandığım Lumberjack Outdoor Botlarımı emekli edip yerine sağlam, uzun yıllar beni sıkıntıya sokmayacak bir outdoor bot almak istiyorum. Lumberjack markasından memnun kaldım, sizce bundan sonra hangi marka ve modeli tercih etmeliyim? Şu an aklımda olan...
  4. MattJohn

Öneri Üniversite İçin Valiz Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Üniversiteden şehrime geldim ara tatil için. Kışlık artı yazlıkları koysam ikinci dönem için büyük boy valize sığmıyor. Valiz boyutları küçük-orta-büyük şeklinde 3 çeşit mi yoksa daha büyük modeller var mı? Eğer yoksa buna ek bir tane de orta boy fln bakmam gerekicek. Bu...
Top Bottom