Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

🔴Hepsiburada Rezilligi❗️

Sa, Kisaca Ozetgecmek gerekirse: Hepsiburada’dan aldığım bir Wi-Fi adaptörü (Abdullah abi’nin paylaştığı) bilgisayarıma ciddi sorun çıkardı. Başta her şey normaldi ama bir süre sonra bilgisayar dondu; CPU aşırı yüklenmeye başladı, fanlar yüksek hızda çalıştı ve voltaj değerleri yanlış okumaya...
  2. KaptanMC

🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

SA, Beyler Onceki TV Durduk Yere Bozuldu Ledleri yandi Muhtemelen Kotu bir markaydi arastirdim ve Led Yanma olayi cok oluyormus ozelliklede tamda garanti bittikten bir sure sonra Neyse Suan F/P Bir TV Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim Dusundugum ozellikler -50-65'' Arasi (Onceki 65'' idi...
  3. KaptanMC

Yardım 🔴Wİ-Fİ Adaptörü önerir misiniz❓

SA, normalde kullandığım bir Wi-Fi kartı var ama performansı zaten düşüktü — en fazla 40 Mbps hız alabiliyordum. Yaklaşık 3 ay önce antenini kaybettim ve o günden beri bağlantı daha da kötüleşti. Sürekli kopmalar yaşıyorum ve hız 25 Mbps civarına düştü. Şu anda 100 Mbps fiber internet...
  4. KaptanMC

Wifi Adptoru Tavsiye Acil❗

Sa, Uygun fiyatli Wifi Adaptoru veya karti onernebilirmisiniz 300-350Tl butcem var ev dublex oldugu icin modem altkatta ama tam altimda bu yuzden sinyal gucu iyi okursa guzel olur biliyorum 350TL'ye iyi bir adaptor cok az veya yoktur bu yuzden ozelliklede Kampanya ile vs. 350TL Falan alabilidigi...
  5. KaptanMC

❗MSI Garantiye Nereden Bakılır❓

(Konuya uygun Katagori bulmadım bende monitörle ilgili diye monitör Kategorisinde açtım ) Sa, Beyler Geçenlerde 2.El bir monitör aldım ve Satan Kişide arkadaşından almış ve bildiği kadarıyla Garantisinin Devam Ettiğini Söyledi Bende Aldıktan sonra Seri Numarasını MSI ve Türkiye'deki...
  6. KaptanMC

Yardım Yemek Sipariş uygulamalarına Giremiyorum❗

Sa, Getir uygulmasını indirdim ve açınca bu ekranda kalıyor Sonra Yemeksepeti indirdim o da'da şu Ekranda kalıyor Giremiyorum 2'sinede Ama Trendyol'a vs. Girebiliyorum Tahminimce Konum ile alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü 2'sinde de konum izni istiyor veriyorum ama sonra donup...
  7. KaptanMC

2.EL Anakart (Çok Ama Çok Ucuz)

Sa beyler öncelikle ben Satmıyorum hatta Hiç alakam bile yok Sahibinden'de B650 Bakıyordum az önce şöyle bir ilan gördüm Ve Bildiğiniz Bedava bende yazım dedim belki ihtiyacı olan biri varsa alsın Not:Mümkünse elden alın Yani Dürüst olucam bu fiyata bana hiç güvenilir gelmedi Adam tertemiz...
Geri