Arama sonuçları: *

1. Layhton

Monitör arkası aydınlatma

27 inç monitör arkasına aydınlatmak bakıyorum sanırım tr de alınabilecek en uygunu skydimo markası. Bunuda iki satıcı satıyor exem shop ve neeko. Kullanan var mı? varsa hangisinden aldınız memnumusunuz? bi fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
  2. Layhton

Old spice önerisi lazım

Beyler merhaba old spice deodorant ya da roll on almak istiyorum ama hangi modelini alsam bilmiyorum ve anpa grossa falan sırf bunun için gitmek istemiyorum. Önceden gamer mı ne yazan vardı onun kokusu hoşuma gidiyodu diye alıyodum ama artık sarmıyo. Şöyle ferah kokan bişey lazım var mı...
  3. Layhton

Elektrikli Scooter Navee V50i pro 2 alınır mı?

Merhaba işe gidip gelmeye elektrikli scooter arıyorum, bütçem 20.000₺ boyum 188 kilom 105. İşe git gel 7km, yollar bazı yerlerde hafif yokuşlu. Gpt ye sordum bu modeli önerdi linki aşağıya bırakıyorum. V50i Pro 2 Elektrikli Scooter - Amortisörlü 50 Km Menzil 700W - Tcs- Ipx5 - Doubleflip...
  4. Layhton

Oyuncu koltuğu önerileriniz

Belli bir bütçe yok ama 10k yı aşmasın hatta oralara bile yaklaşmasın. Giriş seviyesi bir şey lazım, boyum 188 kilom 100. https://www.hawkchair.com/fab-c5-kumas-oyuncu-koltugu bu modeli düşündüm yorumunuz nedir?
  5. Layhton

İncehesap hazır sistem sipariş sürecim

Dostlar merhaba, geçtiğimiz cuma gecesi gaming gecesi etkinliğinde indirimde olan bir sistemi keyfimce özelleştirip sipariş ettim fakat bugüne geldik ürün daha kargoya bile verilmedi. İletişim kurmaya çalışıyorum, sistemin durumu ne bir aksaklık mı var stok mu bitti diye soruyorum hazır...
  6. Layhton

Yardım Büyük beden krampon önerisi

Merhaba büyük beden krampona ihtiyacım var. 45 giyiyorum normal ayakkabıyı ama kramponların kalıpları dar o yüzden 46 numara olursa iyi olur. Bütçe 2.000 civarı aşağısı olursa daha iyi olur
  7. Layhton

Kule tipi vantilatör önerisi

Merhaba kule tipi vantilatör arıyorum bütçe 3-4-5k civarı çok büyük yer kaplayan bişe istemiyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum
  8. Layhton

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

Artık cidden kafayı sıyırmak üzereyim. Trendyoldan almış olduğum ve garanti süreci devam eden ürünümü 22 kasım tarihinde, garanti belgesi üzerinde yazılı olan firmaya gönderdim ve firma kısa bir sürede bana ürün ile beraber bir kağıt gönderdi. Kağıtta üründe arıza tespit edildiği ve değişim...
  9. Layhton

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

Trendyol kalitesi her geçen gün gittikçe kötüleşiyor. Mevzu ürününüzün zamanında hızlı ve eksiksiz bir şekilde gelmesi değil artık, hakeza bu konuda rakipleri çok. Asıl olay ürününüz ile alakalı bir sıkıntı yaşadığınızda sizin ile olan iletişimleridir. 19-20 kasım tarihlerinde garanti süreci...
Geri