Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Power bank önerisi seyahat için

Yd ye gideceğim 1500tl ye kadar powerbank önerebilir misiniz çok ağır olmazsa iyi olur gezerken şarjın düşmemesi ićin kullanacağım 10k lık yeter gibi ama mümkünse 20k olsa iyi olur
  2. Akhiore

BİM Polosmart powerbank alınır mı?

Bu iki ürün bime geliyormuş kullanan var mı sizce alınır mı? Çok fazla powerbank kullanan biri degilim o yüzden almıyordum fakat yd gideceğim orada lazım olabilir diye almak istiyorum yılda 4 kere max kullanırım alırsam 20000...
  3. Akhiore

BİM Moka Pot 239₺ Sizce Alınır mı?

Sizce alınır mı alüminyum olduğu için sağlığa zararlı diye duymuştum am fiyatı uygun geldi çelik olanları da var başka yerlerde ama 500.600tl arası https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/kahve-moka-pot-23-1/aktuel.aspx
  4. Akhiore

Taahhüt süresine 27 gün kala hat değiştirmek (Vodafone)

Edit: Türk telekoma geçtim türkcell zam yapmış bakalım en kötü bu ayın tahhütü öderim teşekkürler herkese Tahhüt bitimine 27 gün kalan bir vodafone hattım var türkcele geçeceğim yılbaşında zam gelir diye tahmin ediyorum şimdi geçsem herhangi bir cayma bedeli öder miyim son 1 ay kala ödenmiyor...
  5. Akhiore

High nutrition Protein tozu eğlencesine içilir mi?

Spora gidiyorum ama bunu eğlencesine kullanıyorum sizce zararı olur mu canım tatlı çektiğinde mesela yoğurda,yulafa katıp yiyorum proteinimi tavuktan alıyorum genelde fiyat olarak bence nesquik ten fln ucuz gibi en azından psikolojik te hafif bi etkisi olur hrlde zararı olmasında...
  6. Akhiore

Migros kartından küçük sümüklü böceğim

Üzüm yerken tabakta buldum böyle gezinip duruyor çok minnak bişi sizce evde kavonozda baksam becerebilirmiyim Not resimdeki kart migros kartı boyutu belli olsun diye koydum Kavonoza az topra 2 taş fln koysam biraz üzüm aradada kıvırcık fln versem olmaz mı
  7. Akhiore

En iyi plastik yapıştırıcısı nedir (Dyntab modifiyesi )

Dyntab 75x i imha etmistim kasasını tekrar yapıştırmak istiyorum kullandıgınız bildiğiniz yapıştırıcı var mı plastik kaynak yapacaktım vazgeçtim iran yapıştırıcıs çıkıyor internette 2 mallzemeyi karıştırıp yapılan onu kullanayım diyorum sonra da zımparalayıp boyayım ya da japonların porselen vb...
  8. Akhiore

İyzico ve parola para kampanyası için parayı nereye atacağım

İtopyadan alacağım ilk alışveriş kampanyası yokmuş ama ssd daha iyi parayı şimdi parola para hesabıma mı atacağım iyzico hesabıma mı
  9. Akhiore

Faturalı tarife önerisi

Faturalı tarife önerisi gerekiyor şu an hat vodafone da başka marka olursa daha iyi olur. Teşekkürler
  10. Akhiore

Şarjlı vidalama önerebilir misiniz ? ::::::

Ben bu iki seçeneği buldum açıkçası çok pahalı olmasını istemiyorum max 1k felan bazen matkap ucu takıp ahşap flnda delebilirim belki tavsiye ettiğiniz ürün var mı? https://www.hepsiburada.com/aprilla-sarjli-vidalama-p-HBCV000037VKE3-yorumlari...
  11. Akhiore

Amazfit band 7 VS Xiaomi mi band 7

İkiside elimde bulunuyor sizce hangisini kullanmalıyım amazfitin kordonu kopmuştu kordon 300tl dı mi band 7 600 o yüzden mi band almıştım ama şu an kordon aldım ikiside güzel gibi amazfit te saniye gözüküyor o hoşuma gidiyor xiaomi ninde kordon seçeneği çok ve ucuz yada ikisini de satıp farklı...
  12. Akhiore

Hepsiburada 25₺ lik ürün önerileriniz

Pepsi kapaklarından 8 tane 25 tl lık kupon aldım bunları hangi üründe kullanabilirim tavsiyeniz var mı minimum kullanım tutarı yok 50tl ya kadar çıkabilirim ürün başı SADECE HB SATICILI ÜRÜNLERDE HERLADE
  13. Akhiore

Vatan süpürge indirimi olabilir

Bunun için konu açmak ne kadar doğru bilemedim fakat dün vatan mağazasına birşeyler bakmak için gittim ve bütün maģaza neredeyse tepeleme süpürge doluydu philips marka genelde indirim olabilir bilginiz olsun istedim ćok fazlaydı çünkü
  14. Akhiore

Ofis için robot süpürge önerebilir misiniz?

4+1 bi ofisimiz var yerlerde halı vb yok robot her gün yada 2 günde 1 çalışacak paspasta atarsa güzel olur ayakkabı ile giriliyor Kasım ayı ićin takibe alacağım
  15. Akhiore

Yardım 👻 Beyaz eşya hangi seçenekler iyi 👻

Benim gönlüm hooverdan yana ailem siemens istiyor sizce hangisi hoover seçeneğinde aynı fiyata yanına seçenekteki cihazlarda alınabiliyor Gelmişken hava temizleme cihazı iler şarjlı süpürge öneriniz varsa alırım Not:Siemens ve bosch karşıtı sayılırım Ocak,fırın, buzdolabı ve bulaşık makinesi...
  16. Akhiore

Yardım Kargo neden bu aşamada kaldı

Kargo 2 gündür bu aşamada kocelinden geliyor ankaraya 5 saat felan depoda mı bekliyor acaba Dün teslim.edilecek gözüküyordu
  17. Akhiore

Öneri Saç traş makinası önerisi

Öncelikle elimde şu an philipsin https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07481LSXS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&th=1 bu makinası var bana aslında sadece 16mm uç lazım aslında ama 16mm uç 200tl https://www.hepsiburada.com/philips-mg3710-16-mm-tarak-p-HBCV000053ZWCY?magaza=Hepa-Market...
  18. Akhiore

Mi box S gen2 VS Next Start 4k

Sizce hangisini almalıyım geforce now dan oyun oynamak için kullanacağım ikisi arasında kaldım ama farklı öneriniz varsa da önerebilirsiniz. Mi box alırsam usb hub ile internet kablosu bağlayacağım amacım 3,4 sene götürsün zaten çok sık kullanmam gibi
  19. Akhiore

Öneri Tv box önerisi ethernet girişli

Ethernet girişli tv box önerebilir misiniz ( varsa gigabit destekli) geforce now için kullanacağım 2,3 tane usb portu olsa güzel olur mouse klavye bağlamak için geforce now için başka bir öneriniz varsa onada açığım telefonu bağla fln gibi pc yi sattım monitörler duruyor onda kullanacağım Mi box...
  20. Akhiore

THH sonuçlandı ne yapmalıyım?

Markaya mail attım ama geri dönüş olmadı sizce marka ile nereden iletişime geçmeliyim ilk kabülüm süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirseniz sevinirim birde site ismini yanlış yazmışım sorun olur mu spigen yerine spingen yazmışım şirket ismi doğru ama KARAR: 1- Tüketicinin talebinin KABULÜNE...
Geri