Arama sonuçları: *

1. Shoto

Aras kargo teslim edilemeyen kargo max kaç gün şubede bekler?

yurtdışı siparişim vardı tahmini aras kargo ile 5 gün sonra falan gelicek ama ben şehir dışında olacağım teslim edilemediğinde kaç gün şubede bekler? internette 3 gün yazıyor şubeyi arayıp söylesem istediğim kadar bekletirler mi?
  2. Shoto

İtopya yaz indirimleri ne zaman bitiyor?

22 Ağustos-1 Eylül diyor ama bugün gece 12 de bitcek mi yoksa yarın gece 12 de mi bitecek? yarın indirimde olan Xbox gamepadi almayı düşünüyordum.
  3. Shoto

Gaminggen tr ödeme sayfası gelmiyor

Altta ss koydum böyle kalıyor ödeme yapcam yapamıyorum kart bilgilerini giremiyorum öyle dönüyor sadece.
  4. Shoto

Bu tarz rgb ledler iyi midir?

https://ty.gl/xrl8yxn6uqftk Şu tarz ucuz rgb ledler nasıldır bunları alıp uğraşmaya değer mi? Yoksa ileride devasa paralar verip philips mi alayım? Veya çok uçmadan önerisi olan var mı?
  5. Shoto

Gaminggen fatura kesilmedi.

Sistem aldım wukong oyun hediyesini almak istedim. mail attım beni Farklı bi mail adresine yönlendirdiler faturanızı buraya atın dediler. bana gaminggen tr den gelen tek mail siparişiniz alındı mesajıydı o mesajın içinde de fatura vardı sanarak o mesajı aynen attım ve bana faturanızı PDF halinde...
  6. Shoto

İtopya World karta taksit yapıyor mu?

İtopya ve bazı sitelerde World kart taksit seçeneği var ama yapı kredi World mü sadece anlayamadım Vakıfbank World karta oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
  7. Shoto

Vatan Bilgisayar ödemesinin bir kısmını nakit kalanını taksit yaptırma

Vatan Bilgisayar'dan OEM sistem alacağım 18K'sını nakit verip gerisini karta taksit yapmak istiyorum. Mümkün müdür? Nakit ödemelerde yasal düzenleme varmış galiba güncel bir konu bulamadım bu konuyla ilgili. Cevap verirseniz sevinirim.
Top Bottom