Arama sonuçları: *

1. The_efec

Oyuncu Koltuğumu Ofis Koltuğumu daha rahat olur

ben günde en az ortalama 10 saat pcdeyimdir şuan hawk fab serisinden bi koltuğum var 2 senedir kullanıyorum kardeşime vermeyi düşünüyorum çünkü artık bana rahat gelmiyor bel yastığı kolçakları falan bildiğiniz iyi bi koltuk falan varmı?
  2. The_efec

600 mm/s Hız İçin Hyper PLA Şart mı? Smart PLA İş Görür mü?

Filament fiyatlarına bakıyordum; 600, 700, hatta 900 TL gibi rakamlar var. En son 2 yıl önce Ender 3 S1 kullanırken Porima PLA tercih ediyordum ancak o makine 60 mm/s hızla sınırlıydı. Yeni aldığım Creality K1 Combo ise 600 mm/s hıza çıkabiliyor. Gerçek kullanımda 200-300 mm/s hızlarda baskı...
  3. The_efec

Amazondan aldığım akım korumalı priz yandı iade alırlarmı?

amazon üzerinden Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu Yıldırım Korumalı Tek Soketli Priz satın aldım 2. gününde elektrik gidip geldi ve içinden bir patlama sesi geldi yanık plastik kokusu ile beraber akım koruma ışığı yanmadığını fark ettim elektrik veriyor ama ışığı yanmıyor...
  4. The_efec

Itopya hesabıma giriş yapamıyorum

mail şifreyi giriyorum sistemsel bi hata oluştu diyor şifremi değiştirdim bidaha denedim yine aynı hatayı veriyor nedeni ne ?
  5. The_efec

Oem sistemde peşin fiyatına taksit yapan siteler

benim bildiğim sadece itopya var şuan gamegaraja baktım faiz biniyor farmı bildiğiniz ?
  6. The_efec

Yardım Xiaomi E Faturam Gönderilmedi

Geçen hafta Perşembe günü Xiaomi’nin kendi sitesinden 14T Pro siparişi verdim. Ödeme Cuma günü gerçekleşti ve ürün Cumartesi günü teslim edildi. Ancak yanında fatura gelmedi. E-fatura için mailimi bekledim, 2 gün önce Xiaomi’nin resmi mailine yazdım. Bana şu cevap geldi: "Bahse konu fatura...
  7. The_efec

Yardım Elimdeki yazıcıyı bir türlü satamiyorum

Elimde ender 3 S1 yazıcı var Facebook letgo sahibinden dolap gibi yerlere koydum 8 aydır ilanda duruyor kutulu bir şekilde masamın yanında hala satamadim nasıl hızlıca satabilirim koyduğum fiyat piyasadakilerin çoğundan ucuz
  8. The_efec

Yardım PAPARA KARTIMDAN BENİM HABERİM OLMADAN 600 TL ÇEKİLDİ

yemek sepeti adına biri 228 diğeri 360 tl olarak ard arda 2 çekim oldu kartımda ne yapmam lazım acil yardım lütfen
  9. The_efec

Elimdeki Ürünü nasıl hızlı satarım?

elimde ender 3 s 1 yazıcı var letgo sahibinden dolap gibi yerlere koydum ama aylardır satılmıyor yazıcı durduğu yerde değer kaybediyor koyduğum fiyatta sıfırının yarı fiyatı (7000 tl) ve piyasa fiyatı diğerleri ile hemen hemen aynı hatta altında bile (gördüğüm çoğu ilan en düşük 7.5 ) eksta...
  10. The_efec

Wraith ten mouse alınır mı? ?

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse alınır mı? ?
  11. The_efec

Nintendo mu monitör gamepad mouse mu

Şimdi Asus 23.8 1080p bir monitorum var bunu satıp elimdeki paraya ekliyince gamepad monitör mouse alabiliyorum ama egerki Nintendo alırsam bunları satmadan cebimde 5 kuruş kalmıyor 😅 çok çelişkideyim monitör değiştirme amacım 2k 4k çözünürlük beni hep cezbetmistir nintendoda ise cezbeden...
  12. The_efec

Mediamarkttan 1350 tl ye ne alınabilir?

elimde 1350 tl lik hediye kartı var ne alabilirim sizce herşeyin fiyatı çok uçuk
  13. The_efec

Hawk koltuk ve Logitech klavye kulaklık alınır mı?

Koltuk n11 de 6.099 TL ama n11 e pek güvenemiyorum https://m.n11.com/urun/hawk-gaming-chair-fab-v5-oyuncu-koltugu-31180518?magaza=hawkchair&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#product/applycoupon Koltukta xdrive toryum ile arada kaldım bu arada
  14. The_efec

Sizce indirim gelirmi yoksa alışveriş yapmalımıyım

klavye kulaklık alıcam aralık indirimi olurmu olmazmı almalımıyım sizce? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-ornata-v3-x-membrane-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,131648680.html...
  15. The_efec

Yardım AMAZON FAZLADAN 4 KERE PARA ÇEKTİ

geçen hafta 14 eylül 2024 cumartesi günü lenovo loq laptop almak için amazon a girdim siparişim hesabımın çalındığı sanılması nedeniyle 4 kere iptal edildi bende 24 saat bekledim 15 eylül 2024 pazar günü tekrar denedim tekrar iptal edildi bende yeni bir hesap açıp amazon prime üyeliği satın...
  16. The_efec

Öneri 3D yazıcı tablası boyutu aynı model farklı

Merhaba elimde ender 3 S1 yazıcı var ve tablam biraz hasarlı baskıların düzgün ciksada eski flamen kalintilari altına yapisiyor mesela beyaz kullanıyordum bitti siyah flamente geçtim siyah çıktısını aldığımda önceki baskıdan kalan beyazın izi çıkıyor altında çok denedim ama duzeltemedim bende...
  17. The_efec

Hepsi burada ürün indirimi bitti ama indirimli fiyatta

hepsi buradadan 350 tl 309 tl yazan fiyatı düşen legion m300s mouseunu aldım şimdi girip baktım indirim bitmiş durumda ama 309 tl den satılıyor neden böyle sahtecilikmi nedir bilgisi olan?
  18. The_efec

Kasalı bilgisayarım 2. El kaç para eder

Merhaba bilgisayarımı satıp leptop alacağım acaba sistemim kaç para eder düzenli olarak temizlik yaptım ve 2. Yılını dolduruyor sistemim İ5 11400f ( yeni alındı yükseltme amaçlı 6 ay civarı oldu) Gigabyte Rtx 2060 6gb Gigabyte h510m h anakart Gskill 8x2 3600mhz ram Kioxia 500gb M2 SSD 500gb...
  19. The_efec

Öneri 10k bütçe 3D yazıcı önerisi

Merhaba, 10k bütçem var 3d yazıcı almayı düşünüyorum daha önce ender 3 V2 kullanmistim bir süre tabla ayarı çok cektirmisti acaba az sorun cikaricak bı yazıcı öneriniz varmı?
Geri