Arama sonuçları: *

1. Z

Sese duyarlı tv led sistemi nasıl kurabilirim?

bu videoda olan sistemi nasıl kurabilirim? bütçe ne kadar gerekli olur bilmiyorum uygun maliyetli olursa sevinirim.
  2. Z

10-15 bin arası tablet önerisi

Bütçem yazdığım Aralık'ta 1-2 bin üstte olabilir. 17 bin falan. Tablet önerileriniz nedir? Üniversitede kullanacağım kalem+ klavyeli kılıf gibi şeylerle kullanacağım. En iyi öneriniz nedir? Aklımda honor magic pad 2 var ama fiyatı bütçemi çok aşıyor.
  3. Z

Sizce başlangıç için 3d ne tercih etmeliyim?

Merak saldım ve biraz öğrenmek ve güzel figür vs artık ne yapilabiliyorsa yaomak istiyorum, bu yüzden 3d yazıcıya merak saldım. Öneriniz nedir? Fiyat bandı bilmiyorum nedir bu urunlerde ama 20-25 cikabilirim
  4. Z

Ps5 slim için satıcı güvenilir mi sizce?

https://app.hb.biz/0PCTBBugMIpm Sizce nasıl? Güvenilir midir? Ve bilkom ile ithalatçı garanti farkı ne oluyor?
  5. Z

Büyük tren seti nereden bulabilirim?

Büyük bir oyuncak tren seti bakıyorum ama genelde ucuz ve kötü plastik kullanilan trenler var. Büyük bir tren seti istiyorum nerede bulabilirim? Yurtdışı alamıyorum limit var galiba. Yurtiçinde nereden bulabilirim?
  6. Z

Mediamarkt Telefon Kiralama Sistemi Nasıl İşliyor?

Yakın tarihte telefon almayı düşünüyorum. Ama bu kiralama işini öğrendim. Kullanan var mı? Nasıl bir şey?
  7. Z

QP güvenilir bir yer mi?

Yüksek meblağlı bir oyuncu pcsi alacagım. qp com tr guvenılır mı?
  8. Z

tabletler için ogrencı ındırımı var mı?

bi ara telefona ındırım vermıslerdı vergı ıcın. hala gecerlı mı bu? tablet alacagım kardesıme uygun bır tablet var mı bu kapsamda?
  9. Z

PTTAVM GÜVENİLİR Mİ?

https://www.pttavm.com/samsung-ge83x-23-lt-siyah-mikrodalga-firin-p-795637656?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.39.7 BU mikrodalgayı almayı dusunuyorum. Site güvenilir midir? ürün bozuk veya kırık durumlarında sorun yaşar mıyım?
  10. Z

Trendyol Kargo sorunu

Arkadaşlar Trendyol dan aldığım ürün şehrime geldi ama teslim tarihinde gelmedi. Ve aradığım zaman yarın için gelir dediler. Klasik yani. Ama ürün 3 gün üst üste dağıtım şubesine yola çıkıp tekrar sehrimin merkez deposuna geliyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Varsa ne oldu? Kargo Firması...
  11. Z

Hepsiburada'dan satın aldığım ürünü iptal edersem param ne zaman geri yatar?

Ben ürün aldım. Ama ürünü iptal edeceğim. Kredi kartıyla almıştım. Ben bu ürünü iptal edersem ne zaman param geri yatar. Sipariş geçeli 5 saat oldu
  12. Z

N11 40TL indirim var mı?

Her gün oluyodu bugün var mı? Ve nereden buluyonuz o 40tl indirimleri?
  13. Z

Tıraş Makinesi yüz ve vücut için öneri

Başlıkta da yazdığım gibi makina alacağım. Öneri var mı?
  14. Z

Bu Windows key güvenli midir?

https://www.pttavm.com/windows-11-pro-32-64-bit-destekli-turkce-ingilizce-global-retail-lisans-anahtari-p-124806001 Normalde Windowslar pahalı fiyat diye biliyorum. Key neden bu kadar ucuza veriliyor? Yeni pc aldım etkinleştir yazisi sinir etti.
  15. Z

Gaming.gen.tr den alacağım sistem hakkında

Arkadaşlar ben bu siteden sistem alacağım ama bunların iletişim departmanı vs. yok mu? Mail attım dönen yok. Aradım açan yok. Sistem alsak delirtecekler mi?
Geri