Arama sonuçları: *

1. n7cati

Sahibinden Param Güvende Hakkında

Selamlar arkadaşımda bir laptop var ve satışa koyduk birisi param güvende ile almak istedi , eğer alırsa kargoyu kim ödüyor? Bir sürü konu gördüm bunun hakkında ama tam anlamadım detaylı birisi anlatabilirmi? Ve param güvende ile satarken paketleme ve paketlemeden önce video çekeceğiz bunların...
  2. n7cati

Öneri Odam İçin Dekorasyon Önerileri

Selamlar , sistemimi ekipmanları vs yeniledim her şey çok güzel oldu fakat dekorasyon olarak hiçbirşey yok odamda. Rgb led veya dekorasyon önerisinde bulunur musunuz lütfen? F/P Ürünler olursa sevinirim
  3. n7cati

Öneri En Memnun Kaldığınız Ve Sevdiğiniz Site?

Bildiğiniz Üzere Türkiyede aşırı çok güvenilir ve müşteri memnuniyeti yüksek olan site yok , ankette yazdığım sitelerin hangisinden alışveriş yapmayı tercih ediyorsunuz ve hangisinden memnun kaldınız ve neden tercih ediyorsunuz ? Bu sitelerden alışveriş yapanlara da vermek istediğiniz...
  4. n7cati

Öneri Ekipman Seçimim Nasıl?

Yakın zamanda yeni bir sistem aldım ve sistemi değiştirmişken yeni ekipmanda alayım dedim herşeyi yeniledim 10 Üzerinden Puanlar Mısınız seçimlerimi? Mouse ; https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-glorious-model-o-mat-beyaz-kablosuz-oyuncu-fiyati,2037455811.html Mouse Pad ; HP Omen by 300 Oyuncu...
  5. n7cati

Yardım Bu Durumda Ne Yapmam Gerekiyor?

Arkadaşlar selam , aralık ayının ortalarında gaminggenden bir sistem aldım sistem geldi felan kontrol ettim ekran kartında coil whine çıktı gaminggen ve asus ile görüştüm felan kararı gaminggene göndermekle buldum sistem ile beraber , yönetime değişim için sorabileceklerini söylediler herneyse...
  6. n7cati

Amazondaki Mükemmel Müşteri Memnuniyeti

Selamlar arkadaşlar birçoğunuz biliyordur ama amazondaki müşteri memnuniyetinin kalitesini bilmeyenlere aktarmak için bu konuyu açmaya karar verdim. Yaklaşık 5 ay önce satın aldığım Steel Series Qck Xl Prism Rgb mouse pad 1 ay sonra aşınmıştı , garantiye göndermeye üşenmiştim destekte garantiye...
  7. n7cati

Yardım Pc Kolik İade Şartları

Selamlar pckolik üzerinden mouse alıcam ama mouse'u daha önce test etmedim mouse geldiğinde test ettiğimde elime uymazsa beğenmezsem vs iade edebiliyor muyum? Kendilerini arayıp soracaktım ama ulaşamadım..
  8. n7cati

HepsiBurada Ölü Pixele İade Kabul Ediyormu?

Şuanki monitörümün yerine lenovo almayı düşünüyorum, şuanki monitörümden tek parlaklık ve pivot özelliği artısı olduğu için onu almaya karar verdim ama ölü Pixel çıkarsa veya bir sorun olursa direkt iade edebilir miyim ? Genelde hep amazondan alışveriş yaptığım için diğer sitelerin iade...
Top Bottom