Arama sonuçları: *

1. M

klip çekimleri için gimbal lazım

iphone uyumlu 13 pro veya 11 uyumlu olabilir klip çekimleri için lazım after effects'den stabilizasyon yaparken titreme oluyo bunun için gimbal önerisi aldım uygun fiyatlı önerebilceğiniz varsa süper olur
  2. M

Hepsiburada northsport güvenilir mi?

Beyler 1679 TL’ye northsport satıyor ayakkabiyi 1800 TL’ye de hepsiburada satıyor sizce 100 TL farkı vereyim mi alan oldu mu bu ayakkabıdan adidas Breaknet 2.0 Erkek Spor Ayakkabı HP9426 https://app.hb.biz/0tKoRGM3lz9P
  3. M

yalı spor güvenilir mi?

yalıspor'un kendi sitesini diyorum trendyol , hepsiburada falan olsa tamamda kendi sitesinde var sadece istediğim ayakkabının numarası alan arkadaşlar var mı?
  4. M

İadeyi gönderiyim mi sizce?

Şimdi yataştan bir alez aldık da annem diyor ki ürün yanlış gelmiş fakat bunu yıkadıktan sonra anlamış , hatta ürün sahte mi dediği de oldu o kadar kalitesiz ve resimdeki ürün değil biz de ilk trendyol asistandan talep oluşturduk , onaylanmış fakat biz yataşla iletişime geçtiğimizde hijyen...
  5. M

Yataş kargoyu 22 gündür göndermedi

Hala hazırlık aşamasında diyor arkadaş alt tarafı örtü yolluyolar simdi iade edin diyeceksiniz de 1000 Tl’lik ürünü 550’ye aldık şikayet edebilir miyiz yani bunları 22 gün nedir yav 1707715548 N11’de yetkili yataş satıcısından aldım ürünü bu arada
  6. M

Yılbaşı İndirimi Ne zaman başlar

Dyson V15 Serisinden Bi Süpürge Arıyoruzda 26 Bin TL şuan annem beklemek istiyor indirimi ben beklememesini öneriyorum ama çünkü herşeyin fiyati uçuyor tam olarak tarihi var mı bu indirimlerin her platformdan olur
  7. M

indirimgeldi.com güvenilir mi?

https://indirimgeldi.com/stanley-klasik-vakumlu-paslanmaz-celik-termos-1-9-lt/?fbclid=PAAaa-bJx9XEtV-1mT2gK0b1qDliovLiZUSLujY-x3ZP1HeeaJwZU6IA7IGuY_aem_AQoxNSEoVJZ7FhqyOAwTEXUQeEKpno-zh3hil8O6T8BRiizCsrcAwFsxmlSM9SlEeiNjoXqise5gVnhMNtH-JeV4 Bu ürünü alıcam da fiyatı çok az sizce dolandırıcı...
  8. M

Sehirdisina nasil kargo yollarim

Facebooktan urun satiyorum da adam aksaray da ben istanbuldayim kargo ile nasil yollarim ne kadar tutar bilgisi olan var mi
  9. M

Hepsiburada “Korayspor” güvenilir mi

Puma’nın bi ayakkabısını alacağım da 1700 TL ama 2000’den düşmüş şimdi heryerde 2200 TL kupon ile birlikte 1850 oluyor koray spor daha ucuz neticede alsam mı hiç duymadım ismini 150 TL daha verip gönlüm rahat olmalı mı sizce?
  10. M

Netflix hesap almak mantıklı mı?

15 TL’ye 4K özellikli hesap veriyorlar 1 tane olumsuz yorum gordum Link;https://www.itempazar.com/netflix-hesap-satis/netflix-4k-uhd-premium-hesap-56084 Veya beleşe izleyebileceğim yer var var mı app store’da
  11. M

Bu site güvenilir mi

https://ofisegetir.com/us-polo-sirt-cantasi-plcan22170?srsltid=ASuE1wRE9_sboZbvu084lWiIQZahA8WH_xpxP8lH7_zSCC0NHJ3PmjSxF3Q 1000 TL olan çanta 600 TL güvenilir mi?
  12. M

Getiryemek yanlış sipariş verdim

Merhaba bi arkadaş kod vermisti forumdan girdim telefon dondu o sirada sepette de birseyler vardi bi baktim siparişiniz alindi dedi canli desteğe yazdim aktariyorum dedi 5 dk geçti hâla yazan yok
  13. M

Shopier'deki bu satıcı güvenilir mi?

Forma orijinal olması önemli değil ama dikişleri nasıl bilmiyorum ayrıca shopier sitesi güvenilir mi
  14. M

Trendyol iade hakkında sorunum var

şimdi annemin gmaili ile bi kayıtlı hesabından biz 2 tane ayakkabı almistik ,ondan sonra bizim telefon sifirlanmak zorunda kaldi gmail'ede girilmiyor (sifresi unutulduğu icin) biz ayakkabılari iade etmek istiyoruz ama hesaba girilemediği için edemiyoruz yani telefon doğrulama kodu diye bir şey de...
  15. M

Bir ürünün internette olup olmadığını nasıl anlarım

ya annem kız kardeşime bir çanta bakmış da baktigi yerde stok yokmuş bende baktım öbür sitelerdede yok böyle stokları en güncel gösteren uygulama var mı akakçe falan değil böyle
  16. M

kargom nerede nasil ögrenebilirim

herhalde aras kargodan çıkmıs baktilar yetişmeyecek birdaha şirkete koymuşlar diye anladım sizce bugün daha gelebilir mi amazon bugün gelebilir diyo çünkü
  17. M

Koton pantalon sorunu

dün bir tane pantalon aldım kemerin gireceği sadece 2 bölme var anlamadım firma hatası mı acaba modelimi böyledir acaba bilmiyorum ki hic de bakmadım orasına (fotoğraf tost makinesi ile çekilmemiştir :D)
  18. M

Ramos Bilişim , Elmacık Güvenilir mi

Hepsiburada , Trendyol , teknosa her yerde ucuza satıyorlar neredeyse tüm ürünleri güvenilir midir?
  19. M

Amazon Sizce Para Almış mıdır

Beyler Siparişiniz Alındı dedi fakat girdigim bilgiler doğru olmasına rağmen yanlış bilgi yazılmış oldu siparişi iptal ettim para gitmiş midir 2 dk içerisinde iptal ettim hemen gitmediyse çünkü bidaha alıcam
  20. M

Amazon Nasil Bu kadar indirimli veya güvenilir mi

Diğer satış yerlerinde 1500 Olan şey amazonda 835 TL 2300 TL olan b550 m k amazonda 2000 var mıdır bir nedeni veya orijinal değil midir? alan var mı amazondan bir şey
Top Bottom