Arama sonuçları: *

1. FronX

Telefon almak için doğru bir zaman mı?

son 3 aydır fiyatlar az da olsa düşüşte daha da düşer mi bilmiyorum iphone 15 alacağım sizce şuan almam mantıklı olur mu?
  2. FronX

En ucuz RP'yi nereden alabilirim

hesabımda tam 103tl var şuan 105'ten aşşağıda göremedim varmı bildiğiniz bir site? 1600rp çekeceğim 1689512133 kullanmadiğim bi karttan 30tl çıktı Etail'den aldım 105'e
  3. FronX

eshop.tff.org güvenilir mi?

https://eshop.tff.org TFF'nin cidden kendi sitesi mi yoksa dolandırıcı mı?
  4. FronX

Nike hangi kargo ile çalışıyor?

Nike'dan ayakkabı aldım bu sabah ama hangi kargoyla geldiğini bir türlü öğrenemedim aras kargo diyen var pts diyen var ptt diyen var hangisi biliyor musunuz?
  5. FronX

Garantiye gönderdiğim klavye kaç günde gelir?

İnventus üzerinden aldığım klavyemi garantiye göndermiştim 30 mart gününde bu garantileri ne kadar sürede yaptıklarını tam bilmiyorum 14 iş günü mü yoksa 14 gün mü? 16 gün oldu çünkü merak etmeye başladım mail falan da gelmedi ortalama ne kadar sürede geliyor bu ürünler garantiden
  6. FronX

Yemeksepeti kupon kodum boşa gitti

Hepsiburada üzerinden yemeksepeti kpuon kodu almıştım kuponu uyguladım tam kart bilgilerini giriyodum 17.5TL için galiba kartın numarasını yanlış girdim sayfaya geri attı sonra tekrar almayı denemek için sepete attım kuponu uygulamaya çalıştım bu kupon kullanıldı diyor ama gözüken herhangi bir...
  7. FronX

Sahibinden param güvende den parayı nasıl alıyoruz

Sahibinden param güvende üzerinden forumdan bir arkadaşa mouseumu satacağım ama kendi adıma banka hesabım yok sattıktan sonra parayı ben nasıl alacağım bir bilgisi olan var mı abimin banka hesabına falan akarabiliyor muyum
  8. FronX

Dolandırılmadan nasıl takas yapabilirim

sarısiteden bir öğrenci arkadaşla ekran kartlarını takas etmek için anlaştık ben ona 1050ti+500tl vereceğim o bana rx580 8gb verecek ama takası nasıl yapacağımızı bilmiyoruz en güvenli şekilde nasıl takas yapabiliriz
Top Bottom