Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Hepsiburada'dan Kasım indirimlerinden ekran kartı aldım 3 ay ertelemeli 2 ay taksit ile ödemenin başlamasına daha 2 ay var lakin arkadaş borcunu ödedi bende erken kapatayım dedim. Hepsiburadaya yazdım bana erken ödeseniz bile işlem ücretinin yani faiz indirimi olmayacağını söyledi. Yani faiz...
  2. M

Aga bu itopya neden böyle

2TB ssd aldım kargoya verildi gözüküyor bolt kargoyu arıyorum bize teslim edilmedi diyor tilt etti. Bu hep mi böyle sürekli itopyadan alanlar için bu durum?
  3. M

İtopya mı? Vatan mı?

Bugün hazır sistem konusunda acaba kim daha fazla indirim yapacak
  4. M

Yardım Gaminggentr mağazada peşin fiyatına taksit yapıyor mu?

Arıyacaktım ama mesai dışıymış son zamanlarda yapan var mı alışveriş?
  5. M

İTOPYA SÜPER KASIM (B)İNDİRİMİ

Her zaman olduğu gibi itopya sistem fiyatını değiştirmeden veya üzerine ekleyerek satış yapacak 1 kasımda başlıyor. Almak istediğiniz sistemi ss alıp kenara koyun fiyatının değişip değişmediğine göz atın. Muhtemelen elinde kalmış veya cart curt ürünlere efso indirimler yapıp geçiştirecekler.
  6. M

Hidrometre nerede satılır?

İnternet harici nerede satılır arkadaşlar bu tarz ürünler
  7. M

İtopya da Süper(kötü) Yaz Fırsatları

Her fırsat olduğu gibi yine yüzümüzün güleceği bir dırsat olacağını düşünmüyorum neden diye sorarsanız önceki yaptığı fırsatlarda gördüğüm gibi hazır sistemlerin fiyatını değiştirmeden yaz fırsatı süsüyle satış yapıyorlar. Hakkını da yememek lazım diğer bileşenler mikrofon kulaklık monitör gibi...
  8. M

Çözüldü✓ Gönderici amazon ama satıcı farklı?

Ekran kartı ve işlemci alıcam satıcı farklı biri ama gönderimi amazon yapıyor herhangi bir sorunda iadede sorun yaşar mıyım?
  9. M

Yardım Amazondan psu içinde olan bilgisayar kasası önerir misinz?

4070 super için kullanıcam sıvı soğutma takıcam
  10. M

Öneri 5 TEMMUZ İTOPYA (B)İNDİRİMLERİ

Klasik itopya her zaman olduğu gibi normal fiyatı zaten 35k olan hazır sistemi sırf kampanya indirimi diye fırsatlar kategorisine ekliyor birnevi tüketiciyi kandırıyor. Monitör mikrofon ve kulaklık gibi klasik aksesuarlarda indirim yapıp göz boyuyorlar. Gerçekten bu çok can sıkıcı olmaya başladı.
  11. M

5 TEMMUZ İTOPYA MEGA YAZ FIRSATLARI(BİNDİRİM)

Son zamanlarda itopya sürekli böyle kampanyalar yapıyor. Bence heves etmeyin çünkü indirim değil bindirim oluyor genellikle. Özellikle hazır sistem olduğunda hiç bir fiyat değişikliği olmuyor fiyatı değiştirmeden kampanyalı ürün diye hazır sistem ekliyorlar. Hakkını yememekte lazım Kulaklık...
  12. M

Amazon mu? Herhangi bir site mi?

Bir şey alacak olsanız 1000TL fazla verip amazondan mı alırsınız yoksa amazondan daha ucuz bir siteden mi?
Top Bottom