Arama sonuçları: *

1. Entilus

3799TL ye Xprime Cool alınır mı?

Selamlar çok araştırdım. Hawk v4 ile xprime cool arasında kaldım. Tip ve sağlamlık adına cool modeli daha çok hoşuma gitti dikiş renkleri vs daha güzel geldi. Sizce aldığımda sorun yaşar mıyım?
  2. Entilus

Öneri Yeni Sistemim için akım korumalı priz önerisi.

Selamlar. Bu konu hakkında eskiden konularım var ama tekrar güncel olarak sormak istiyorum...
  3. Entilus

Natro domain güvenilir mi?

Bir firma için site ve mail domaini alıcam. Natro 4 dolar diyor fiyatı çok uyguna geldi site stabil çalışır mı nasıldır fikir verir misiniz?
  4. Entilus

Nays iade edilen ürün cashback i ne olur?

Selamlar. Nays ile klavye almıştım. Gelen cashback i kullandım. Ürün iade parası gelince ondan mı keser yoksa içine para koymama gerek var mı?
  5. Entilus

Hepsiburada kullanılmış ürün rezaleti.

Merhaba hayırlı günler. Hepsiburada üzerinden Asus ROG Strix Scope TKL klavyesini almıştım 2 hafta önce. Kullanılmış olduğu anladım ve iade ettim. Hepsiburada iadeyi kapıdan aldığı için tekrar sipariş vermek istedim. Premium olduğum için günübirlik getirdiler. Tekrar açtım ki kutu kesilerek...
  6. Entilus

Hepsiburada farklı satıcı Cashback?

Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red tkl klavyesini alıcam. Hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama satıcısı farklı. Betaplus adında bir satıcı. Yer hepsiburada ama satıcı farklı. Asus promotion geçerli oluyor mu? @Abdullah Hacıgül...
  7. Entilus

Yardım N11 Bayram İndirimi?

Selamlar hayırlı günler. Ben hepsiburada dan Asus rog strix scope deluxe nx TKL klavyesini almıştım ama kullanılmış olduğu için iade ettim. Şimdi tekrar alıcam ve n11 de beta plus isminde gaming gen tr satıyor. Ordan almayı düşünüyorum ve aynı fiyata geliyor. Umarım Asus 610 tlyi geri öder...
  8. Entilus

Yardım Hepsiburada premium hakkında

Merhaba gençler. Az önce şu usb belleğin kargo parasını beleşe getirmek için 1 TL'ye hepsiburada premium aldım...
  9. Entilus

Yardım Bu flash bellek alınır mı?

Sistemin için hem gerektiğinde format hem Windows yüklemek için usb almaya karar verdim. Bu bellekten bende var memnunum ama içinde eski pcden videolar fln vardı içinde virüs fln vardır diye cesaret edemedim yeni pcye takmayı. Yeni bitane alim kafam rahat olsun diyorum sizce nasıl...
  10. Entilus

Yardım İtopya hafta sonu nasıl ulaşırım?

Merhaba bugün Airport AVM gidip itopya mağazasına gigabyte g24f-2 almayı düşünüyordum. Gitme amacımda orda test etmek. Gaming gen tr de sat öğlen 5 e kadar test eden ekip oradaydı. İtopya mağazası akşam 10da kapanıyor lakin o ekip kaçta kapanıyor onu sormak için arıcaktım lakin hafta sonu...
Top Bottom