Hepsiburada kullanılmış ürün rezaleti.

Entilus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
808
Merhaba hayırlı günler.
Hepsiburada üzerinden Asus ROG Strix Scope TKL klavyesini almıştım 2 hafta önce. Kullanılmış olduğu anladım ve iade ettim.

Hepsiburada iadeyi kapıdan aldığı için tekrar sipariş vermek istedim. Premium olduğum için günübirlik getirdiler. Tekrar açtım ki kutu kesilerek açılmış yani direkt kutu açıldı yani. Klavye koruma kumaşı klavyenin içine bile koyulma zahmetinde bulunulmamış. Kutuda 2 3 tane yırtık izi vs var. Tekrar iade başvurdum.

Kısaca değinmek istedim konuya. Bilginiz olsun hepsiburada ürün alırken özellikle satıcısı da Hepsiburada.

Bu konuyu açmamın sebebi sizde mağdur olmayın diye. Hepsiburada üzerinden ürün alırken kontrol edin.
Teşekkürler.

Merhaba hayırlı günler.
Hepsiburada üzerinden Asus ROG Strix Scope TKL klavyesini almıştım 2 hafta önce. Kullanılmış olduğu anladım ve iade ettim.

Hepsiburada iadeyi kapıdan aldığı için tekrar sipariş vermek istedim. Premium olduğum için günübirlik getirdiler. Tekrar açtım ki kutu kesilerek açılmış yani direkt kutu açıldı yani. Klavye koruma kumaşı klavyenin içine bile koyulmaz zahmetinde bulunulmamış. Kutuda 2 3 tane yırtık izi vs var. Tekrar iade başvurdum.

Kısaca değinmek istedim konuya. Bilginiz olsun hepsiburada ürün alırken özellikle satıcısı da Hepsiburada.

Bu konuyu açmamın sebebi sizde mağdur olmayın diye. Hepsiburada üzerinden ürün alırken kontrol edin.
Teşekkürler.
hocam kullanılmış olduğunu nasıl anladınız? merak ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hayırlı günler.

Hepsiburada iadeyi kapıdan aldığı için tekrar sipariş vermek istedim. Premium olduğum için günübirlik getirdiler. Tekrar açtım ki kutu kesilerek açılmış yani direkt kutu açıldı yani. Klavye koruma kumaşı klavyenin içine bile koyulma zahmetinde bulunulmamış. Kutuda 2 3 tane yırtık izi vs var. Tekrar iade başvurdum.

Teşekkürler.
geçmiş olsun

hocam kullanılmış olduğunu nasıl anladınız? merak ettim

geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Zaten bu ürünün Asus özel poşeti ile geliyor koruma amaçlı kutuyu o yoktu. Kutuyu hepsiburada koruma kutusunun içinden bir çıkarttım ki Bir ağızı kutunun direkt açıldı. Çünkü birisi keserek açmış jelatini. Daha önceden aldığım için klavyeyi koruma kumaşı var klavyede açarken. Onuda klavyenin içine koymaya zahmet etmemişler direkt üstüne koymuşlar. Birde kutuda 2 3 tane yırtık izi vardı yani zorlanmış.

Teşekkür ederim. Zaten bu ürünün Asus özel poşeti ile geliyor koruma amaçlı kutuyu o yoktu. Kutuyu hepsiburada koruma kutusunun içinden bir çıkarttım ki Bir ağızı kutunun direkt açıldı. Çünkü birisi keserek açmış jelatini. Daha önceden aldığım için klavyeyi koruma kumaşı var klavyede açarken. Onuda klavyenin içine koymaya zahmet etmemişler direkt üstüne koymuşlar. Birde kutuda 2 3 tane yırtık izi vardı yani zorlanmış.
gaminggen den alın 1400tlye geliyor yine, pek fark yok

İade olunca öyle yapıcam hocam zaten. Hepsiburada 100tl daha ucuza denk düşüyordu. Lakin 500 TL daha ucuz olsada hepsiburada dan almam. Konuyu açmamda ki amaçta sizinde aynı mağduriyeti yaşamamanız.

geçmiş olsun. ben de hb den almıştım ama neyse ki sorun olmadı

Merhaba hayırlı günler.

Teşekkürler.
Bi ara benimde başıma gelmişti konusu da bu https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-saticisi-kullanilmis-ueruen-goenderdi.649880/

hocam ben de almayı düşünüyorum fakat klavyeler cashback kampanyasına dahil değil diye biliyorum. sitesinde de göremedim. bilginizi rica ederim.

1682345670314.png

hocam ben de almayı düşünüyorum fakat klavyeler cashback kampanyasına dahil değil diye biliyorum. sitesinde de göremedim. bilginizi rica ederim.

Alıntıyı görüntüle

14 mayısa kadar başvurursan ödeme yaparlar hocam.

Alıntıyı görüntüle
O attığınız farklı bir kampanyası asusun

14 mayısa kadar başvurursan ödeme yaparlar hocam.

O attığınız farklı bir kampanyası asusun
yeni aldığım 3060ti ve b550m-e wifi için bu site üzerinden başvuru yapmıştım hocam. şuan approved yazmakta. onay aldığına göre ödeme de yapılır diye düşünüyorum. klavye için nereden başvuracağız acaba?

Geri