Arama sonuçları: *

1. berkec34

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?
  2. berkec34

Robot Süpürge Önerisi 12.000 TL

Merhaba, fiyat performans güzel öneriniz var mı? Maks 12.000 yazdım ama düşük fiyatta daha iyi ürün varsa kabulum yani :ROFLMAO: 1715370160...
  3. berkec34

Ayakkabı Yapıştırıcısı Önerisi

Güçlü yapıştırıcı önerebilir misiniz? Bot için kullanacağım. Bütçe max 350 TL
  4. berkec34

Virtuoso SE Kulaklık Pad Önerisi?

Kulaklık padlerinde deri parçalandı dökülüyor. Acaba güzel kaliteli pad satan var mı?
  5. berkec34

İnternet Sitesi Yaptırmak İstiyorum Öneri Var mı?

Aktif E-ticaret yapıyorum. Şuan kullandığım altyapıyı bırakmak istiyorum. İşini bilen ticari ahlakı olan söz verdiğini yapabilecek önerebileceğiniz deneyimlediğiniz firma var mı? Mümkünse yıllık kiralama ücreti olmasın.. (ama şiddetle tavsiye edersenizde kiralama ücreti sıkıntı değil) Öncelikli...
  6. berkec34

Metal üzerine marka yazdırma nasıl olur?

Bu tarz yazılar yazabileceğim lazer yazıcılar ne diye geçiyor? Metallerin üzerine markamı vurmak istiyorum çelik alüminyum vs.
  7. berkec34

Saç-Sakal Traş Makinesi Önerisi Bütçe 1000 TL

Resimdeki gibi kablolu kablosuz fark etmez normal kuaforlerdeki gibi makine öneriniz var mı? Bütçe 1.000 TL 1691065388 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wahl-home-pro-sa%C3%A7-kesme-makinesi-metal-siyah-1212517.html
  8. berkec34

Kutusu Yırtık Ürünü İade Almak Zorunlu Mu?

Açık konuşayım bir ürün sattım. Normalde ürün açılmış olsa bile kutuda hasar yok ise ürün iadesi alıyoruz. Ama adam gelmiş kutunun orijinalinde beyaz bantı kesip açmak yerine kutuyu yarmış geçmiş. Hani başka müşteriye versem o da diyecek yırtık kutu ile ürün mü yolluyorsunuz. Ürün oto yedek...
  9. berkec34

Amazon'da Satış Hakkında Bilgisi Olan var mı?

Amazon da yurt dışı satış yapmak istiyorum şahıs firmam üzerinden. Sektör Oto yedek parça olacak. Bununla ilgili güzel içeriği olan var mı? Adımlar nasıl ilerliyor komisyonlar vs vs baştan sona bilgilenebileceğim bir içerik yazı yada video olur Konu başlığı uygun değilse kusura bakmayın.
  10. berkec34

Beyzbol Sopası Önerisi

Bütçe 200 geçmezse iyi olur. İhtiyaç halinde dükkanda bulundurmak üzere bakıyorum. Alüminyumlar çok hoş duruyor açıkcası https://www.amazon.com.tr/Buffer-Alüminyum-Alaşım-Beyzbol-Sopası/dp/B07DXVQFYG/ref=lp_13484432031_1_3...
  11. berkec34

Hp 107w Aldım iyi midir?

Hepsiburada da akbank kart ile şimdi al şubatta öde ile 9 taksitle aldım. Şubatta ödeme çok cezbetti ve e-fatura için aldım. Forumda eski yorumlara bakınca gömen çok olmuş. Kullanıcı var mı? Ya da yazıcıdan anlayan
  12. berkec34

ShiftDelete.Net Yeni Sistem

Konu açıldıysa kusura bakmayın görünce atayım dedim almak isteyen belki değerlendirir.
  13. berkec34

Fiyat/Performans odaklı Alarm ve kamera sistemleri

Fiyat/performans odaklı 50m2 den ufak dükkana 1 içeride 1(belki 2) dışarıda kamera sistemi ve alarm sistemi yaptırmak istiyorum fiyat ve firma bilgisi olan varmı önerebileceğiniz. bütçe alarm+kamera için 10-12 civarı
  14. berkec34

Ofis için yazıcı önerisi 5.000TL

Merhaba genelde A4 yada A5 olarak fatura çıktısı ve normal iş çıktıları almak için kullanacağım mümkünse toneri uygun yada çipsiz sorunsuz modeller nelerdir. Bütçeyi maks olarak belirledim. normalde bende epson tanklı yazıcı vardı bayadır kullanmadığımdan mürekkep püskürtmüyor L355 modeli.
  15. berkec34

Pny taşınabilir ssd alınır mı?

https://www.incehesap.com/pny-elite-psd1cs1050-960-ffs-960gb-usb-3-1-gen1-tasinabilir-ssd-disk-fiyati-48982/ linkteki ürün alınır mı yoksa alternatifi var mıdır? Açıkcası dah çok arşiv amaçlı kullanıcam çoğunluklu olarak foto olacak içinde belki birazda program vs
  16. berkec34

EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3

https://www.itopya.com/evga-geforce-rtx-3060-ti-ftw3-ultra-gaming-lhr-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ Rtx3070'i satıp üstteki ürünü aldım. Sizce mantıklı mı oldu? Dolar yükseliyor birde asgari ücret açıklanıncada firmalar Kar oranını yenilemek için zam yapar diye alayım direkt dedim. Sistem alıp...
  17. berkec34

E-Ticaret sitesi yapan firma önerisi verir misiniz?

Ticimax ıdeasoft platinmarket shopphp gibi yerlere baksakta bir iş için hazır siteye ihtiyacımız var zaman kazanma açısından. Ama hepsinde bir olumsuzluk tam verim alamama gibi sorunlar var. Kullandığınız bildiğiniz bir firma var mı?
  18. berkec34

Pc bileşenlerim ne kadar eder?

Anakart, işlemci, sıvı soğutma ve kasa mı birlikte satmayı düşünüyorum. Sahibindende fiyatları çok değişken. Ortalama ederi nedir yardımcı olursanız sevinirim :) dipnot: kasada 750w psu bulunmakta. ürünler toplam 1 sene civarı kullanıldı...
  19. berkec34

Drone Önerisi Verir misiniz? Bütçe 850Tl

Bilgisi olup öneri verebilecek varsa sevinirim 500 e de olur 800 e de olur ama 850 üstüne çıkmak istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Top Bottom