Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım Kedim İçin Kaliteli Mama Önerisi

Dişi kedim var Scottish Straight yaklaşık 2 3 yaşlarında tam yaşını bende bilmiyorum yakın arkadaşımdan sahiplendim ondan aldığımda sanırım 1 yaşlarındaydı diye hatırlıyorum. Kedim kısır değil ona kaliteli kuru mama almak istiyorum. Mamalar hakkında çok bilgim yok maalesef ama somonlu mamaları...
  2. drakathx

Havit'den aldığım ürünler H.o mu? Yoksa G.o mu?

Dün happy hour kampanyasında klavye mouse kulaklık ve koltuk aldım. Aldığım ürünler; https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-gc927-profesyonel-gaming-koltuk-rgb-oyuncu-koltugu https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-fuxi-h7-rgb-kablosuz-gaming-oyuncu-kulakligi-siyah...
  3. drakathx

Yardım Teknosa ile yaşadığım sıkıntı

Geçen günlerde forumda paylaşılan shuriken marka ışıklı hoparlörü aldım. Doğru ürünü sipariş verdim ve eminim siparişlerim de gözüküyor bana kesilen fatura ve gönderilen ürün alakasız bir ürün olarak karşıma çıktı sizce ne yapmalıyım? Gönderen kişinin gözü nereye bakıyordu diye sorguluyorum bari...
  4. drakathx

Yardım Omuz askılı cüzdan çanta Ve Geniş Büyük Sırt Çantası önerisi

Omuz askılı cüzdan çanta Ve Geniş Büyük Sırt Çantası önerisi lazım Omuz askılı çantanın içine kartlık telefon şarj aleti su şişesi 500 ml telefon vb. eşyalar sığabilecek. Sırt Çantasına ise kapalı kutu halinde ekran kartı kapalı kutulu Psu büyük inch Laptop-Şarj cihazı Kapalı kutu halinde...
  5. drakathx

Vatandan alınan displayport kablosu iade olur mu?

Bu gün hdmı kablosu almaya gittim markada kararsızdım yanlışlıkla displayport kablosu almışım eve geldim kutuyu açtım tam takıcam bir baktım ki ürün displayport tekrar kutusuna koydum takmadan faturası var bende iade edebilirmiyim yada değişim isteyebilir miyim hdmı kablosu ile. Sonuçta ürüne...
  6. drakathx

Gaming monitör ve mekanik klavye için indirim

Merhabalar Başlıkta da bahsettiğim gibi gaming monitör mekanik klavye yada daha bir çok ürün indirimleri için Kasımda gerçekleşecek olan indirim kampanyalarını beklemeye gerek var mı ? Hepsiburada Amazon N11 Trendyol kampanyalarını beklemeye değer mi ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili ...
  7. drakathx

Ev için şu sebili önerisi

Eve su sebili almayı düşünüyorum f/p olacak şekilde hangi marka modeli önerirsiniz? Bütçe Max 8000.
Geri