Arama sonuçları: *

1. X

7RENK satıcısı güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar 7RENK satıcısı güvenilir midir?
  2. X

Kargoya verilen ürün nasıl daha erken teslim alınır?

Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan ürün aldım, kargoya verilen ürünü daha erken nasıl teslim alabilirim? Ürün cuma günü teslim edilecektir yazıyor, cumaya daha çok var ya. Daha erken teslim almanın bir yolu var mı?
  3. X

Gravastar.com.tr güvenilir mi ?

Merhaba arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum ama gravastar.com.tr sitesi güvenilir midir gravastar.com.tr kaç günde kargoya veriyorlar? İnventustan mı alsam karar veremedim. https://www.gravastar.com.tr/
  4. X

Aynı tüketici hakem heyetine ayrı konularda 2 ayrı başvuru yapılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben aynı tüketici hakem heyetine 2 farklı başvuru yaptım yani birisi Vatan Bilgisayar diğeri İtopya acaba aynı Tüketici Hakem Heyeti olduğundan acaba iptal olma gibi bir durum olur mu acaba 2. başvurumda yani İtopya başvurumda başka bir Tüketici Hakem Heyeti'ni mi seçmem...
  5. X

Amazon paket kargo şirketine ulaştı.

Merhaba arkadaşlar kargom ilk başta kargo firması tarafından teslim alındı yazıyordu şimdi de kargo şirketine ulaştı yazıyor bu nasıl bir anormal durumdur ya zaten 1 gün önce kargomu teslim almıştılar.
  6. X

Amazon ama farklı satıcıdan monitör alıcam ölü piksel çıkarsa nasıl iade ederim

Merhaba arkadaşlar Amazon'dan monitör alacağım ama farklı satıcıdan monitör alacağım ölü piksel çıkarsa nasıl iade ederim iade sayfasında direk iade butonu çıkar mı yoksa başka yöntemi mi var? Ölü piksel çıkmazsa iade yine de iade edebilir miyim çünkü mesafeli satış olduğundan görmeden alıyoruz...
  7. X

Vatan mağazadan teslim seçersem iade hakkım olur mu ?

Merhaba arkadaşlar ben Vatan bilgisayardan mağazadan teslim seçeneği ile bir ürün alırsam sonradan iade hakkım olur mu ? Mağazadan alışverişlerde iade hakkı yok o yüzden aklıma takıldı bu durum da böyle mi olur çünkü mağazadan almış oluyoruz sonuçta.
  8. X

Amazon Monitör çok iyi mi yeni gibi mi daha iyidir

Merhaba arkadaşlar ikinci el kısmında çok iyi ve yeni gibi olan 2 tane ikinci el ürün seçeneği var hangi seçenek daha iyi ve yenidir acaba?
  9. X

Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

Merhaba arkadaşlar az önce ekran kartımı aldığım mağazaya gittim kutusu açılmamış ekran kartını iade almadılar mouse olsaydı iade alırdık diyorlar demek ki fiyatlardan kaynaklı ekran kartı piyasası sürekli değişiyor diye almıyorlar. Şikayetde açtım desteklerseniz çok mutlu olurum. Arkadaşlar...
  10. X

Vatandan mağazadan ürün aldım iade alırlar mı?

Merhaba arkadaşlar vatan mağazadan bir ürün aldım ama kutusunu açmadım para iadesi verirler mi geri alırlar mı ürünü?
Geri