Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Yardım Hangi teslim tarihi doğru?

Amazon AGT
  2. Peganeo

Çözüldü✓ MoleculePC kargomu yollamıyor!

Tamamlandı olarak gözüküyor, 4 gün geçmesine rağmen ne mailime, ne de telefonuma takip kodu gelmedi. Mailimde yollanacağı yazıyordu. Mail ve Instagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum kimse ile iletişime geçemiyorum. Ne yapabilirim?
  3. Peganeo

Çözüldü✓ Itopya sipariş takibi yapamıyorum

Dün aldığım ürün bugün kargoya verilmiş olarak gözüküyor ve "Siparişim Nerede?" e girdiğim zaman "nettracktest" diye bir siteye yönlendiriyor ve "Bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz." diyor bana. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde UPS i açması...
  4. Peganeo

Yardım Kargom iade olur mu?

Cuma günü kargom geldi ve dağıtıma çıktı fakat evde kimse olmadığı için alamadık. Cumartesi günü resmi tatil olduğu için yine alamadım, bugün de çalışmıyorlar. Pazartesi 4-5 gibi gidip alacağım, kargom iade olur mu? Şirket: Sürat Kargo
  5. Peganeo

Yardım AGT, kargoyu şubeden alabilir miyim?

Amazon'dan aldığım ürünler dağıtıma çıktı ama ben evde değilim. Beni evde bulamazlarsa gidip şubeden alabiliyor muyum? (AGT hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum)
  6. Peganeo

Yardım Amazon dan aldığım ürünün kargo takibi yapamıyorum

Cumartesi günü Amazon'dan aldığım ürünlerin pazar günü kargoya verilip bana SMS olarak telefonuma kargo takip numarası gönderildi. Hiç merak edipte bakmadım. Bugün bakayım dedim ama "Gönderi Bulunamadı!" diye hata veriyor ve kargo takibi yapamıyorum. Amazon'da bu şekilde gözüküyor. Ne...
  7. Peganeo

Öneri Vücut analizi için baskül önerisi

Evde düzenli olarak kilomu vb, şeyleri ölçebileceğim bir baskül arıyorum. https://www.hepsiburada.com/voit-akilli-bluetooth-dijital-baskul-yag-olcer-vucut-analizi-p-HBV00000RXJ26?magaza=Turuncu%20Elma Şöyle bir şey buldum ama yorumlarda yanlış olabileceği yazıyor, pek emin olamadım. Sizce alınır...
  8. Peganeo

Yardım Shopier.com'a güvenebilir miyim?

https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=9596826 Şu sweat i almak istiyorum ama hiç deneyimim olmadı bu site ile. Satıcıların orada açtığı sayfa mantığını biliyorum ama yorum tarzı bir şey de yok. Sizce ürün alsam bir problem yaşar mıyım? Yaşarsam muhatap bulabilir miyim?
  9. Peganeo

Öneri Polosmart MP08 mi MP07 akım korumalı prizi mi?

İkisinin de fiyatı aynı ama karar veremedim. Sizce hangisi almak daha mantıklı olur? USB yerleri ne işe yarıyor, onu da açıklarsanız sevinirim...
  10. Peganeo

Öneri Mi Band 4 kordon önerisi

Mi Band 4 üm var uzun zamandır kullanıyorum ve kordonu artık öldü. Bir tane kordon almayı planlıyorum fakat hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Öneriniz var mı? Herhangi bir mağazadan alabilir miyim? (mi store, teknosa, mediamarkt)
  11. Peganeo

Yardım GPay e-pin nasıl kullanabilirim?

https://www.hepsiburada.com/gpay-e-pin-10-tl-p-HBCV0000020CFZ Bu ürünü aldım fakat hiç bir yerde bu pini nasıl kullanabileceğimi bulamadım. Kendi sitesinde kurcaladım ama yine bir şey olmadı. Nasııl kullanabilirim?
  12. Peganeo

Öneri A101'e gelecek olan Lehim Havya Seti alınır mı?

Sizce alınır mı, uzun süre kullanabilir miyim?
  13. Peganeo

Yardım Gittigidiyor nasıl iade işlemi başlatabilirim?

Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR modemi aldım fakat bana Keenetic Lite göndermişler ürünü iade etmek istiyorum sitelerdine bi iade işlemi başlat var beni sürekli siparişlerim yerine gönderiyor ama orada iade başlat yok ne yapmam gerekiyor? satıcı ile konuştum "ürünü bulmaya çalışıyorum eğer...
  14. Peganeo

Bu havya kalemi alınır mı?

https://www.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/80-watt-kalem-havya-toprakli-lehim-kalem-havya-seti-garantili-urun-kargo-bedava_pdp_552785893 Kablo koparsa veya işim düşerse bir tane evde dursun diye havya kalemi almak istiyorum çok fazla para vermekte istemiyorum sizce bu kalem iyi midir? Gücü...
  15. Peganeo

İade edilen üründen para alırlar mı?

Bana kusurulu ürün gönderildi bunu iade edeceğim kargo şirketi benden para talep eder mi?
  16. Peganeo

Kusurlu ürünü iade nasıl edebilirim?

Selamlar, Trendyol'dan bir klavye sipariş verdim bir hafta içerisinde geldi neyse kutu çok hasarlıydı ve kutuyu bir açtım bir tuşu eksik çıktı. Bunu iade etmek istiyorum Kolay iade talebi oluştur dedikten sonra izlemem gereken yol nedir? (İlk defa bir ürünüm kusurlu çıktı)
  17. Peganeo

Kargo devir nedir?

Trendyol'dan klavye ve monitor sipariş verdim. İkiside sistemde dağıtımda olarak gözüküyordu monitörüm geldi fakat klavyem halen dağıtımda gözüküyordu sabah tekrar bakayım dedim devir olarak gözüküyor bu nedir şubeden mi almam gerek yoksa gün içersinde gelir mi?
Top Bottom