Yardım Gittigidiyor nasıl iade işlemi başlatabilirim?

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047

Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR modemi aldım fakat bana Keenetic Lite göndermişler ürünü iade etmek istiyorum sitelerdine bi iade işlemi başlat var beni sürekli siparişlerim yerine gönderiyor ama orada iade başlat yok ne yapmam gerekiyor?​

1612435478740.png
satıcı ile konuştum "ürünü bulmaya çalışıyorum eğer bulabilirsem size göndericem" dedi sonra burası çözme falan oldu.

1612435552811.png

Satış Kodu var onu kargoya verip mi işlemi başlatabiliyorum?

Kargo kodu oluşturduğunuzu anladım, öyle ise satıcıya da haber vererek kod ile birlikte kargolamayı yapın. Satıcı anlayışlı ise zaten iade ile falan uğraşmadan sorunu kendi aranızda halleder. Eğer biraz kıl bir satıcıysa müşteri hizmetlerine kanıtlarınızla birlikte yazarsınız, onlar direkt olarak para iadesini yapıp satıcıyı uyarırlar.

dümdüz iade et işte
Direk kodu verip gönderiyorum iade işlemi başlıyor mu?
Kargo kodu oluşturduğunuzu anladım, öyle ise satıcıya da haber vererek kod ile birlikte kargolamayı yapın. Satıcı anlayışlı ise zaten iade ile falan uğraşmadan sorunu kendi aranızda halleder. Eğer biraz kıl bir satıcıysa müşteri hizmetlerine kanıtlarınızla birlikte yazarsınız, onlar direkt olarak para iadesini yapıp satıcıyı uyarırlar.
Satıcı ile konuştum anlayışlı bir satıcıya benziyor sorunu çözmesi bekleniyor falan dedi galiba şimdi gidip kargoya vermem lazım. İlk defa gittigidiyordan iade yapıyorum çok uğraştırıyormuş.

Geri