Arama sonuçları: *

1. w00w

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

Arkadaşlar kolay gelsin ile gönderilecekmiş bugün geleceğini söylüyor ama hala dağıtıma çıkmadı bugün dağıtım olurmu?
  2. w00w

Amazon iadesi nasıl yapılır?

arkadaşlar kulaklık aldım ve memnun kalmadım ayrıca kulaklığın sağ kulağının plastiğinde iki tırnak izi gibi iz vardı iade edebilirmiyim?
  3. w00w

Hepsiburada indirim kodu varmı?

Arkadaşlar hepsiburada'dan 600 tl lik mousepad alacağım ama belki daha ucuza almak için indirim kodu falan vardır diye sormak istedim
  4. w00w

Bunun için iade oluşturmalıyım? (dolap)

Arkadaşlar sevgilime hediye için dolaptan bir ürün aldım. El yapımı oyunda anlamı olan bir kolyeydi ancak fotoğraftakıyla gelenin alakası yok, Sizce iade açayımmı? Kabul olurmu??
  5. w00w

Dolaptan gel al noktasına alışveriş

Arkadaşlar dolaptan bir ürün aldım. Trendyol express ile gönderilecek daha önce trendyoldan alış veriş yaptığımda yakında trendyolun gel al noktası vardı. Bende dolaptan alırken o gel al noktasını yazdım sorun olurmu?
  6. w00w

Yurt içi kargo fiyatları

Arkadaşlar bu fiyatla gerçekmi? Cidden maksimum 1.5 kiloluk en boy 40 cm bi kutu için istanbuldan manisaya 850 tlmi ödeyeceğim. Yoksa benmi yanlış anladım
  7. w00w

2.el Al-Sat ürün önerisi

Arkadaşlar 2.elde hızlı giden 100-150 kar bırakan bir ürün varmıdır. Biraz piyasa altına alıp satmak istiyorum çorba parası çıksa yeter
Geri