Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Yardım Carrefoursa hediye kart limit öğrenme

SELAMÜN ALEYKÜM Bana ramazan hesiye kartı geldi stajda çalıştığım şirketten kod var falat ben bunun içindekş limidi nasıl öğrenicem.müşteri hizmetlerini aradım kartı veren şirket ile konuşup öğrenebilrisiniz dedi.
  2. yusuf544

25.000 TL bütçe Tv önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Dedemleein tv bozulmuş yeni almak istiyor belki kararı değişebilir kesin alıcak diyemem ama alırsa bile hangi model almasını önerirsiniz.büyük olmasını istiyor 50,55 inch istiyor ama bu bütçede zor biraz sanırım bu kadar büyük olması. bütçesini tam söylemedi ama en fazla 25.000...
  3. yusuf544

Yardım Dji drone bataryasını nasıl tutmalıyım

SELAMÜN ALEYKÜM Dji mini 4k combo paket 2,3 aydır olacak sanırım aldım fakat toplasan dışarıda 3,4 kez anca uçurmuşumdur.kullanmadığım vakitler bataryasının sağlıklı bir şekilde olması için nasıl tutmalıyım. Sorular -kumandanın şarjını % kaç olmalı -drone takılımı kalsın yoksa çıkarıyimmi...
  4. yusuf544

Yardım Gaminggen iade işlemi uzun sürermi

SELAMÜN ALEYKÜM Gamingen den 2 adet g80ts kol sipariş ettim bugün geldi birisi gayet düzgünken birinde RB ve RT tuşları sıkıntılı mesela RT tuşuna basılı tıtarjen RB tuşuna basıyorum LT LB göre sert ve bazen takılı kalıyor gibi iade talep edicem uzun sürermi veya iade edip tekrardan alıcam.
  5. yusuf544

Vatan uygulamadan sipariş ettim herhangi bir mesaj gelmedi

SELAMÜN ALEYKÜM Uygulamadan sipariş ettim fakat hiçbir mesajdır kargo takip dir hiçbir mesaj vs. Gelmedi sadece siparişlerimde aldığım ürün yazıyor bunun faturası nerede olucak ürünğn yanındamı gelecek acaba.
  6. yusuf544

Wraith güvenilir mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Bu site güvenilir mi? mesela bozuk geldi veya sonradan bozuldu ben bu mağduriyetimin düzelmesi için nasıl iletişim kuracam mağazaları yok.
Geri