Arama sonuçları: *

1. T

Sahibinden param güvende rezilliği

sattığım 3 ürünün 1 ini alıcı göndermemiş Ve sahibinden bana diyorki...
  2. T

N Kolay 1000tl kampanyası hakkında sorum

Bu kampanyadan Hepsiburadadan 1000 tl lik steam cüzdan kodu alsam yararlanmış olurmuyum?
  3. T

2. el Rampage V900S alınır mı?

2 2.5k arası bütçeye bu direksiyon seti alınır mı? aslında dahada düşük bütçeye Logitech Driving Force ve Thrustmaster 458 Spıder direksiyon seti var fakat Pc ile uyumlu olmıyacağını düşünüyorum Logitech baya eski Thrustmasterde XBOX için üretilmiş. Rampage 900 derece oldugundan buna yöneldim alınır mı?
  4. T

Epincomtr dolandırıcımı?

dolandırıcı diye bir sürü şikayet var steam cüzdan kodu aldım gün içinde sms ile teslim edilicektir denildi ama bilmiyorum hiç alışveriş yapan varmı?
  5. T

.

Ayın başında bir mouse aldım beğenmedim geldikten 1 saat sonra kargoladım gönderdim ama Donglesini koymayı unutmuşum red oldu bana geri geldi Dongleyi geri koydum bana verilen kargoya verme süresini geçirmedim zaten elime ulaştıgı gibi dongleyi koydum ve kutuladım 2 gün sonra iadeyi kargoya...
  6. T

🔥İndirim TEMU AJ159PRO Ve Attack Shark R1 32.99 Tl yeni link

800 tl oluyor vergiyle. alamayanlar varsa bu linkten deniyebilir...
  7. T

Vozol vista 20k likiti doldurdum fakat duman gelmiyor

Likiti yeni doldurdum yoğun bir tat geliyor fakat duman yok
  8. T

Vozol 20k vista vidası dönmüyor

T5 Torx tornavida ile diğer vidaları açtım ama 1 tanesi asla dönmüyor o vidanın köşeleri kırık yuvarlak halde şuan yani ön tarafının üst vidası nasıl açabilirim
  9. T

Vozol'un üst 2 vidası çıkmıyor

Merhaba alttakileri söktüm ama bu üsttekiler asla çıkmıyor yalama olmuşta olabilir nasıl çıkarabilirim bunu ya da vidaları çıkarmadan açmaya çalışsam zarar görür mü çıkar mı ya da?
  10. T

Vozolun küçük vidalarını nasıl çıkarabilirim

Ürün bu vidaları çok küçük ve elimde alet yok 2 tanesini sadece çıkarabildim diğerleri asla çıkmıyor bilgisi olan varmı
  11. T

Sahibinden e-arşiv faturası bireysel gelir komisyonu ödenmesi zorunlu mudur?

Merhaba, bu 3 ay içerisinde sahibinden Param Güvende'yle alım satım işlemi yaptım ve bana sürekli 150, 50, 75 TL gibi e arşiv faturası geldi. Bireysel gelir komisyonu ödemesi her bir faturanın tutarı var ve hepsi mailime gelmiş. Hesap hareketlerine basıp girebilirsiniz diyor ama oraya girince...
  12. T

Sahibinden e arşiv fatura ücreti nedir

lllllllll
  13. T

N11 urün iadem/degisimimde sıkıntı çikarirmi

Yaklasik 2.5 ay once msi pro mp223 bir monitor aldim 2.6k ya urunde tepki vermeme sikintilari vardi servispoint direk iade degisim raporu verdi arizali urunde serviste kalicak diye not gecilmis n11 e mail attim. Bir sıkıntı olurmu Şikayetvar uzerinden gordum cevap filan vermemisler maile.
  14. T

IPhone 13 29 bin tl N11

https://www.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=yeniyeni&renk=siyah&dahili-hafiza=128-gb çok iyi fiyat
Geri