Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Hobbytime güvenilir midir?

Herkese merhabalar ben hobi amaçlı maket savaş uçağı almak istiyorum sizce bu site güvenilir midir?
  2. emirhan1234

Shopier güvenilir mi?

Herkese merhabalar ben shopier den alışveriş ve satış yapmak istiyorum da nasıldır güvenilir mi yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  3. emirhan1234

Dermo.dr Güvenli Midir?

herkese merhabalar ben dermo dr den alışveriş yapacağım da güvenli midir? https://www.dermodr.com/
  4. emirhan1234

Dolap uygulaması taksit ile ödeme var mı?

Merhaba ben bir kart buldum da 3600tl bunu nasıl taksit ile alabilirim ve fiyatı artar mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. emirhan1234

Vatan'dan Teşhir Ürünü Ekran Kartı Alabilir miyim?

herkese merhabalar ben 2. elden o kadar para vermek istemiyorum yakınımda vatan şubesi var oraya gidip teşhir ürünü olarak ekran kartı almak istiyorum da alabilirmiyim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  6. emirhan1234

Hepsiburada böyle kaldı?

Herkese merhabalar 5600x aldım fakat siparişi bugün. Verilecek gösteriyor ve böyle kaldı ne yapabilirim?
  7. emirhan1234

Hepsiburada ne zaman getirir?

Dün akşam üstü sipariş verdim sizce ne zaman gelir? Bugün gösteriyor
  8. emirhan1234

itopyadan mouse aldım ne zaman gelir ?

herkese merhabalar ben salı günü mouse siparişi vermiştim itopyadan ne zaman gelir bugün gelme ihtimali var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

Sahibinden ile kargo nasıl gönderilir?

Merhaba sahibinden de bir ürünüm güvenli ödeme ile satıldı yarın paketleyip yurtiçi kargoya gideceğim fakat bir tane ücretsiz yurtiçi kargo kodu diyor ve altında bir kod var bunun dışında ben göndereceğim adamın adresini vermem gerekirmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  10. emirhan1234

n11 iade süreci yardım

herkese merhabalar ben hdd aldım n11 den fakat çalışmadı n11 den de iaade sürecini başlattığım da direkt bana bir kod verdi bu kodu yurt içi kargo çalışanlarına vermemmi gerekiyor iade edeceğim diyerek ve bir şey daha soracağım gelen kargo paketinin içine mi koyayım bir de ana kutusunu demiyorum...
Top Bottom