Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Dekoratif amaçlı kutulu oyun

Dekoratif amaçlı kutulu oyun aramaktayım. PS1 -2 -3 xbox hiç fark etmez. Hatta içinde oyun olmasa da olur kutusu olsa yeterli. Amaç sadece güzel dursun. Herhangi bir site veya mekan önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
  2. c0rbius

Laptop almak için hangi site daha güvenli?

Merhabalar üniversite için Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ068 laptopunu alacağım fakat hangi siteden alsam emin olamadım. Daha önce laptop önerisi için açtığım konuda bana trendyol üzerinden alırsam pişman olabileceğimi, herhangi bir sorunda satıcının insiyatifine kaldığımı bu yüzden trendyol...
  3. c0rbius

Laptop almak için vergi indirimini beklemeye gerek var mı?

https://www.trendyol.com/asus/rog-zephyrus-g15-ga503rm-hq068-ryzen-7-6800hs-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx3060-15-6-wqhd-165hz-p-322587967?boutiqueId=613344&merchantId=118442 Bu laptopu almak istiyorum vergi indirimini beklemeye gerek var mı? Vergi indirimi gelse ne zaman gelir? Yardımcı olursanız...
  4. c0rbius

İstanbulda tshirt toptancıları nereden bulunur?

İki genç arkadaş kısıtlı sermaye ile bir işe girmeyi düşünüyoruz fakat bu internette toptan tişört adı altında bizi dikmeye çalışan firmalardan gerçekten bıktık. Adam toptan tişört diye tanesi 75 tl ye baskısız düz tshirt veriyorlar. Bildiğin bilmeyen kişiyi nasıl kazıklarız ayağı. Zaten bunun...
  5. c0rbius

Elimdeki wilson tenis raketi ne kadar eder?

Arkadaşlar elimde eskiden kalma wilson tour 21 tenis raketi var. Ben çocukken bir akrabamız bana hediye etmişti. Üzerinden yllar geçti. Saklandığı yerden çıkardım onu ve satmak istiyorum. Ne kadar eder, nerede satablirim hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim...
  6. c0rbius

teleskop.com güvenilir mi?

Merhaba buradan telefon almak istiyorum rakip sitelere göre 100 tl daha ucuz. Alacağım telefon 2150 lira o yüzden 100 lira değerli oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. c0rbius

İkinci el iPhone X'e ne kadar vermeliyim?

İkinci el iPhone X almak istiyorum. Ne kadar vermeliyim, hangi fiyatlardan şüphelenmeliyim, telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. c0rbius

azall.com güvenilir mi?

Sorum basit site güvenilir midir değil midir?
  9. c0rbius

UFC şortu nereden bulunur?

Eski üretici Reebok veya yeni üretici venumum olabilir farketmez yeter ki şunu yurt içinden nereden bulabileceğimi biomek istiyorum. Bildiğim kadariyla Türkiye'ye bir dagitimcisi kalmadı. Yok müdür orijinali veya bir replikasini yapan satan? Yardım ederseniz sevinirim.
  10. c0rbius

Elimde 650 TL Rust itemi var. Bunları direk %55 ile birine mi satayım yoksa....?

Elimde 650 TL Rust itemi var. Bunları direk %55 ile birine mi satayım, steam pazarda satıp oyun mu satayım yoksa cs itemi mi alıp satayım? Elimde paraya çevirmek istediğim itemler var. Birisi %55 ile almak istedi. Başlıkta da gördüğünüz gibi ne yapayım. Bu arada 650 tl satacağım itemlerin değeri.
  11. c0rbius

Teslimat adresine yanlışlıkla darire 6 yazmışım. Sıkıntı olur mu?

Amazon üzerinden XBOX series s aldım ve almanyadan gönderiecekmiş. Diğer her şey doğru fakat daire 6 yazacağıma darire 6 yazmışım. Sıkıntı olur mu?
  12. c0rbius

5000 TL'ye XBOX Series X alınır mı?

Arkadaşlar bir yerde 5000 TL'ye XBOX Series X buldum. Adam ukrayna'dan getirmiş ve kutusu açılmamış bir ürün. Adam 1 yıl ukrayna garantili diyor ama XBOX ürünlerinin 1 sene global garantisi bulunmakta. Acaba bu ürün orada kayıt mı ettirildi de ukrayna garantili yoksa satıcı mı global garantili...
  13. c0rbius

Bilgisayarımı satarken ne kadar değer biçmeliyim?

Yeni nesil konsollar nedeniyle PC'mi satıyorum. Ne kadar değer biçilmeli? Sistem: -Gigabyte RTX 2060 O.C. 6GB -RYZEN 5 2600 -Gigabyte B450m S2H -Kingston HyperX 8+8 16GB Ram -Gamebooster 650w güç kaynaklı kasası Arkadaşlar sistemi ayrı ayrı satmayı düşünüyorum çünkü şu anda sistemim bu haliyle...
Geri