Arama sonuçları: *

1. H

İŞÇİLERE İMZALATMAK İÇİN SÖZLEŞME

MERHABA ARKADAŞLAR SİGORTACIYIM 30.12..2025 DE 10 YILLIK ÇALIŞANIM BENDEN AYRILDI VE BENİM MÜŞTERİLERİMDEN ALDI HER AY TAHMİNİMCE 70K 80K ÇALACAK BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER ÇALIŞANA İMZALATACAK BİR SÖZLEŞME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA ÖRNEK BİR SÖZLEŞME ATABİLİRİMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER
  2. H

8k telefon sigortasına vereyimmi

Merhaba beyler sizce garanti yeterlimi yoksa sigortada yaptırayımmı s25 u cihaz
  3. H

Sizce kac puan vermeliyim

Merhaba beyler bugun bir isletmede yemek yedik fakat cok yavaslardi ve arti olarak istedigim sey olmadigi icin farkli bir eey getirdiler bizde bunlara google haritada 1 verdik arti olarak kendilerine bu sikayeti ilettik kalkmadan once bize tatli ikram ettiler sizce yorumu silip iyi yorum...
  4. H

Izyizico bakiye ile ödesem kampanyalara katılabilirmiyim

merhaba beyler pckolikten ürün alıcağım fakat iyizicoyla ödeye tıkladığımda aynı yere atıyor iyizico bakiye ile ödesem olurmu
  5. H

Yasal süreç nasıl başlatırım

Merhaba arkadaşlar sahibinden güvende ile ürün sattım fakat üründe sorun varmış ş alıcı iade etti bana sahibindenin kestiği hizmet bedeli karşılığında wifi antenini alıcakmış sahibinden bunun suç olduğunu ve yasal sürrece başvurmamı söyledi nasıl başlatırım yasal süreç
  6. H

Yasal süreç nasıl başlatırım

Merhaba arkadaşlar sahibinden güvende ile ürün sattım fakat üründe sorun varmış ş alıcı iade etti bana sahibindenin kestiği hizmet bedeli karşılığında wifi antenini alıcakmış sahibinden bunun suç olduğunu ve yasal sürrece başvurmamı söyledi nasıl başlatırım yasal süreç
  7. H

Vatandan aldığım ürünü direk iade almazlarmı

Vatandan 2 3 gün önce anakart anldım daha yeni montajladım ama bios atarken anakart sıkıntı ysrattı bu globalde olan bir sorunmuş ayıplı ürünü götürsem değişim veya iade yapmazlarmı
  8. H

GAMİNG GEN TR HAFTA SONU NASIL ULAŞILABİLİR

GAMİNG GEN TR HAFTA SONU NASIL ULAŞILABİLİR kargo kodumu öğrenmek için ulaşmam lazım nasıl ulaşırız
Geri