Arama sonuçları: *

1. EmreBey52

Yurt İçi Kargo Kurye Çağırımında Ücret Alır Mı ?

Ekran kartını yollicaktım ancak hazır sistem olduğu için komple yollamamı istediler (Gamegaraj).Anlaşmalılar şubesi biraz uzak burdan oraya kasayı oraya taşıyamam eve kurye çağırmayı düşünüyorum kurye çağırımında benden bir ücret alırlar mı ?
  2. EmreBey52

Ups Kargo Rezilliği !

Kargomu anlaşmalı yerlerine gönderdiğim yere gönderceklerine başka birine göndermişler adam beni arıyor klavyen bende diyor ben şimdi ne yapayım ? Komik cidden komik..
  3. EmreBey52

Çözüldü✓ UPS Kargo Kurye Çağırımı Ve Kimsenin 2 Gündür Gelmemesi!

Herkese iyi forumlar.İmzamdaki klavyemin ''h'' tuşu çalışmıyor onun için garantiye yollayacağım ancak ups bayiisi evime bayaaa uzak bende eve kurye çağırıp göndermek istiyorum ancak 2 gündür forum doldur vs. kimse gelmiyor ne yapmam gerek birde sizden fikir alabilir miyim ? Dünde bi kurye...
  4. EmreBey52

Game Garajdan Sistem Almak

4000 Tl lik bi sistem alıcam ancak biliyorsunuz aile ikna etmek çok zor. Babamda İnternetten o fiyatı vermem dedi. Depoları var depolarında ödeme yapabiliyor muyuz?
  5. EmreBey52

İtopya Mağaza İndirim

ben bu sistemi alıcam. Mağazadan alıcam bi forumdan bana mağazaya gittiğinde yine sana indirim yaparlar dediler doğrumu?
  6. EmreBey52

İtopyadan Sistem Alınır mı?

Beyler bi 5klık sistem alıcam ancak 10/7 veya 6 şikayetci sorunlu veyahut değişik diye.Ekran kartı 0 veya 100 olma durumu gibi gibi vs Vs
  7. EmreBey52

İtopya Sipariş Yardım

Beyler bi sistem sepette ekledim sonra mağazaya teslim varmı diye bakim derken yanlışlıkla sipariş verdim ama sadece kimlik doğruydu adres telefon falan sallamaydı kendilerine de mail attım ama bişey olurmu? Havale yöntemi seçiliydi.
  8. EmreBey52

Gamers Arena Güvenilir mi?

https://www.gamersarena.com.tr/urun/23-acer-sa230abi-4ms-75hz-fullhd-ips-led-250nits-vga-hdmi-amd-freesync-ultra-ince-ips-monitor Bu monitörü Almak istiyorum ancak site güvenilir mi? Alışveriş yapan varmı? Kargo hakkında birçok olumsuz mesaj var ve ilgililenmeme gibi şikayetler var.
Top Bottom