İtopya Sipariş Yardım

EmreBey52

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,203
Beyler bi sistem sepette ekledim sonra mağazaya teslim varmı diye bakim derken yanlışlıkla sipariş verdim ama sadece kimlik doğruydu adres telefon falan sallamaydı kendilerine de mail attım ama bişey olurmu? Havale yöntemi seçiliydi.

Beyler bi sistem sepette ekledim sonra mağazaya teslim varmı diye bakim derken yanlışlıkla sipariş verdim ama sadece kimlik doğruydu adres telefon falan sallamaydı kendilerine de mail attım ama bişey olurmu? Havale yöntemi seçiliydi.
Havale ile parayı vermediysen kendileri iptal ederler veya siparişlerim bölümünden iptal edebilirsin

o adrese gider maillere oto mesaj cevap verior genelde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sipraiş kargolanmadıysa iptal edebilirsin

İtopya genelde cevap verme konusunda kapalı bir site onlara ulaşmak dağa tırmanmak gibi bir şey.

o adrese gider maillere oto mesaj cevap verior genelde

sipraiş kargolanmadıysa iptal edebilirsin
Yok az önce oldu bi korktum ama havale seçiliydi

Havale ile parayı vermediysen kendileri iptal ederler veya siparişlerim bölümünden iptal edebilirsin
Yok vermedim

İtopya genelde cevap verme konusunda kapalı bir site onlara ulaşmak dağa tırmanmak gibi bir şey.
Sanırım öyle herkes bunu diyor

Herhangi bir para ödemediysen neden korkuyorsun ki?

Yok az önce oldu bi korktum ama havale seçiliydi

Yok vermedim

Sanırım öyle herkes bunu diyor
parayı vermediysen sıkıntı yok kardeşim kendileri iptal ediyor ama istersen siparişlerim bölümünden siparişi iptal et diye bir tercih var oradan da iptal edebilirsin.

Yok sen zaten adamlara para göndermesen onlar hiçbir şekilde kargolama işlemi yapmazlar.

Parayı yatırmadıysan oto iptal ederler korkmana gerek yok!

Geri