Neler Yeni

İtopya sipariş rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
bir sürü güvenilir yer var :D Gaming gen , Pc Kolik , Game Garaj , İncehesap , tebilon.
Knk herkes Bi yere bok atıyor bende nereden alıcağımı bilmiyordum itopyada herkese sponsorluk dağıtan bir yer ve benim içinde iyi bir sistem vardı orda o yüzden ordan sipariş verdim

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Knk herkes Bi yere bok atıyor bende nereden alıcağımı bilmiyordum itopyada herkese sponsorluk dağıtan bir yer ve benim içinde iyi bir sistem vardı orda o yüzden ordan sipariş verdim
Her yere sponsorluk dağıtan yerden korkacan hacı baba. Her zaman diyoruz zengini mutlu etmen önemli değil halkı mutlu edicen onlarda senin için iyi yorum yapsın. Ben bu devirde halen sırf wtcn adına sistem çıktı diye sistem alan olduğunu düşünmüyorum. Artık biraz akıllanmalı ve iyice araştırma yapmalı insanlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
Her yere sponsorluk dağıtan yerden korkacan hacı baba. Her zaman diyoruz zengini mutlu etmen önemli değil halkı mutlu edicen onlarda senin için iyi yorum yapsın. Ben bu devirde halen sırf wtcn adına sistem çıktı diye sistem alan olduğunu düşünmüyorum. Artık biraz akıllanmalı ve iyice araştırma yapmalı insanlar.
Knk öyle diyosunda sponsorluğu geçtim satın aldığım sistemde makul Bi fiyatı neyse 2 güne kargoya verilmezse mecbur mağazaya gitçez artık

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Knk öyle diyosunda sponsorluğu geçtim satın aldığım sistemde makul Bi fiyatı neyse 2 güne kargoya verilmezse mecbur mağazaya gitçez artık
Aslında olay fiyat değil olay müşteri memnuniyeti mesela şimdi kargon gelir kırılmıştır seni nasıl uğraştırıyorlar burası önemli . Bir ürün arızalı yada yanlış diyelim seni nasıl uğraştırıyorlar bunlarda önemli. Dediğim gibi müşteriye yaklaşım önemli s*nerji ve it*pyada bu konularla alakalı dolu sorun var mesela ben uygun fiyatlıda olsa yanaşmak istemem.

Top Bottom