2. El olarak steelseries rival 3 wireless mouse aldım kutulu faturalı garantili çok referanslı bir abimden ürün geldi problem yok 2 ay kullandım sonra tekerleği teklemeye başladı itopyadan kargo kodu alıp kargoya verdim kendi adıma kendi adresime kutunun içinede ürünü geri bu adrese kargolamaları için yazdım isim adres telefon numarası koydum ürün ellerine ulaştı neyse aradım 2 gün sonra dedim ben efe ürün göndermiştim ne durumda diye fatura ismini soruyorlardı veriyordum bakıyorlardı 20 gün boyunca 2 3 günde bir aradım ocak ayının 26sında son kez aradım şehir dışında olduğum için 2 gün boyunca ilgilenemedim ayın 28inde kimseye haber vermeden sıfır ürünü fatura ismi ve adresine yollamışlar ürün kargoya verildikten 1 gün sonra teslim edilmiş benim tabi haberim bu durumdan şubat 1de haberim oluyor neyse bu arada ürünün 3. Sahibiyim ürünü benim aldığım abi 20k TL para vererek sistemle birlikte almış tabi bilmiyordum bunu neyse aldığım abiye yazdım böyle böyle bir durum var diye oda aldığı abinin numarasını verdi aradım adamın bana verdiği cevap aynen şu oldu 1 sene sonra aldığım ürün adını sanını bilmediğim bir kargo firmasıyla geri geldi bende bana ait olmadığı için çöpe attım dedi (inandırıcı gelmiyor bana) neyse itopyayı aradım dedim böyle böyle olmuş ben mağdurum dedim itopya hemen noter tasdikli satış sözleşmeniz varmı dedi bende hiçbir satışta olmadığı gibi olmadığını ama elimde açıklama kısmına ürünün adını yazıp gönderdiğim dekontun olduğunu söyledim fakat yardımcı olmadılar dedim kutunun içini açıp servise vermeden önce inceliyorsunuz niye dikkate almıyorsunuz dedim bana aynen şu cevabı verdiler biz size zaten sıfır ürün gönderdik dedi. Ürünü sanki ben almışım gibi ve bu fatura olayının bütün firmalarda olduğunu söyledi fakat aynı şekilde başkasının adına faturalı steelseries klavyemi servise verdim ve teknosa bana sıfırını verdi ve gram sıkıntı çıkartmadılar amacım kimseyi karalamak kötülemek değil sadece yardım istiyorum öğrenci olarak mağdur oldum bu durumda ne yapabilirim şeklinde şuan 2 aydır eski mousemi kullanıyorum bu zamana kadar konu açmamamın sebebide banlanmaktan korktuğum için açmadım şimdiden teşekkür ederim. Talep edilmesi halinde gerekli dosya ve kanıtlarımı iletebilirim iyi akşamlar
Kimse gelen kargoyu açmadan çöpe atmaz ki zaten servis formu falan çıkar.
Satıcı anlamış sizin olduğunu ve size de çöpe attım demiş.
Ben de ilk başta aynı riske karşı servise gidince arayıp adresi teyit ettirdim.
Para yine onun hesabına gitti.
Beni engelleyip hayatına devam edebilirdi.
Maalesef bu durumda hak iddia edemezsiniz.
Kötü satıcıya denk gelmişsiniz