Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Anneler günü için hediye önerisi

Hediye seçmekte çok zorlanan biriyim birde yurtta kaldığım için annemgille pek vakit geçiremiyorum onun için neyi almak istiyo hoşuna giden bişey var mı bilemiyorum. Öyle aklınıza gelen anneye alınabilcek hediye varsa aklınızda yazarsanız mutlu olurum Bütçem ablamla alırsak çıkabilir 700 800 e...
  2. AlpBeyk

Decathlonun termosu alınır mı

https://www.decathlon.com.tr/p/paslanmaz-celik-doga-yuruyusu-termosu-0-7-litre/_/R-p-6797?mc=8734558&c=MAV%C4%B0 Sizce alınır mı bi stanley almak isterdim ama maalesef çok pahalılar
  3. AlpBeyk

Termos önerisi yapabilir misiniz

Aklıma termoslar hakkında bi fiyat bilgisi olmadığı için pek bişey diyemiyorum hani 300 dicem kalitesiz bişey olursa bi anlamı yok onun için çok pahalı olmıcak şekilde öneri yaparsanız sevinirim hani hem paramı kalitesiz bişey alarak çöpe atmak istemiyorum hemde çok pahalı bişey olsun...
  4. AlpBeyk

Tıraş makinesi olarak sizce hangisi

Babam ortalama 1200 1300 tl seviyesinde olsa iyi olur dedi şu iki makine mantıklı gibi geldi babama ısrar edersem ikna ederim 1700 tl ye ama tabi aradaki fiyat farkı çok yüksek sizce bu fiyat farkına değer mi...
  5. AlpBeyk

Bime Gelen Drone Alınır mı?

Profesyonel kullanmak için almıyorum tabi şöyle sürüyüm biraz eğleniyim bir iki de fotoğraf çekerim belki diye alırsam alıcam
  6. AlpBeyk

Sizce nasıl bir drone almalıım

Drone almaya heves ettim ama dediğim gibi sadece heves onun için çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum Özellikleri Hemen kırılmaın tamam 10000 tl lik drone gibi sağlam olmasın ama en azından ağacın yaprağına çarpıncada bozulmasın Şarjı biraz gitsin yani en azından 15 20 dk falan tam güçte...
  7. AlpBeyk

Ups Kargo Uzak Bölge Ne Demek?

Normalde bugün teslim edilmesi gerekiyor biliyorum sabah daha erken ama uzak bölge diyince garipsedim öncedende ups le kargo gelmişti fakat sıkıntı çıkmamıştı uzak bölge ne demek
  8. AlpBeyk

Hopiden nasıl steam cüzdan kodu kazanabilirim

Soru başlıktaki gibi bir rehber varsa linkini de atabilirsiniz
  9. AlpBeyk

Sahibinden de nasıl alışveriş oluyor

Şimdi mesela ben biri ile takas için anlaştım fakat ikimizde doğal olarak birbirimize güvenemiyoruz başka şehirlerde yaşıyoruz bu durumda alışverişin güvenli bir yolu var mı
  10. AlpBeyk

İtopya müşteri hizmetleri sorunu

İtopyaya aldığım bir ürünü garantiye yolladım ve cuma günü kargo ulaştı bugün ise durumunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini arıyorum 11. sıra verdi 15 dk bekledim ve sıra 3 e geldiğimde görüşme kapandı
Top Bottom