Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Sistemimin ederi ne kadar?

Arkadaşlar merhaba, Macbook Pro almak için sistemimi ve ekipmanlarımı satmak istiyorum fakat 2023’ün başından beri piyasanın durumunu hiç bilmiyorum. Hazır sistem olarak aldım, dolayısıyla tüm parçalar kutulu, faturalı, garantili ve tek çizik yok. Aralık sonunda 11.300 TL’ye aldım ve nisan...
  2. ArdaM

Sistemim ve Ekipmanlarımı Satsam Ne Kadar Eder?

Merhaba, bu yılın sonunda üniversiteye geçeceğim ve büyük olasılıkla şehir dışında bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Dolayısıyla güzel bir dizüstü bilgisayar almam gerekecek. Muhtemelen yurt ortamında olacağım için masaüstü setupımı götüremem. O yüzden hepsini satmayı, parayı dövizde tutup...
  3. ArdaM

Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Birkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar 🤣 Temiz 600 lira kâr Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi...
  4. ArdaM

Prime Üyeliğimin Ne Zaman Biteceğine Nereden Bakabilirim?

Ücretsiz 1 ayı aldığım gün bir yayıncıya prime ile abone olmuştum ve aboneliğin süresi bitti. Ama prime hala duruyor, kayıtlı olan kart eski ininal kartım olduğu için ikinci ayı çekmiş olamaz. Nereden bakabileceğimi bilen var mı?
Top Bottom