Arama sonuçları: *

1. oaK´

Bilgisayar parçaları elimde kaldı ne yapmalıyım

arkadaşlar ben parçalarımı toplu satmaktansa tek tek satayım dedim ancak elimde kaldı bazıları işlemci ekran kartı monitör ve ram sattım şuana kadar elimde kalanlar ise güç kaynağı kasa anakart ssd fazla mı koydum anlamadım ilanları bırakıyorum aşşağıya...
  2. oaK´

Kullanmadığım eşyalarımı satıyorum

Selamlar kullanmadığım eşyalarımı satıyorum pazarlık yapılabilir https://www.sahibinden.com/arama?userId=alQVyu-QSoGnmLg4X-bQwVg
  3. oaK´

Yazıcı önerisi gerekiyor yardımcı olur musunuz

hocamlar belge ve fotoğraf çıkarımı için ortalama düzeyde bir yazıcı gerekiyor sanırım sınırsız yazıcı diye bi dalga varmış mürekkebini falan kendin doldurumuşssun öneri yapar mısınız 5-7k arası bütçe var
  4. oaK´

Deneme sürümü adobe hesabı gerekiyor

Deneme sürümü adobe hesabı gerekiyor hesabı kendim açamadığım için sizden yardım istiyorum hocamlar ufak bir mebla ateşleyebilirim 50 tl fln
  5. oaK´

2. el macbook almak istiyorum

hocamlar m4 pro 24 gb ramli model 80k 2. elde m1 pro 32 gb ram 45k civarında, ancak satanlar al sat yapan firmalar, garanti veririz diyorlar sözleşmeli, ve baya uyguna satıyorlar bu elemanlar güvenilir mi?;
  6. oaK´

Bilgisayarımı en hızlı nasıl elden çıkarırım?

Arkadaşlar bütün masamı nakite çevirmek istiyorum Ancak sistemim low-end klasmında yer alıyor Sizce bu şekilde bi speedrunı nasıl yapabilirim?
  7. oaK´

Böyle bi operasyon mümkün mü?

Her zaman teknoloji ile içli dışlı olmayı çok sevdim, herangi bi sorunum olduğunda onunla uğraşmak benim için bi dert değil hobi gibiydi, insanların teknolojik sorunlarına çözümler anlatmak gerçekten keyif veriyor. Şu sıralar 2. el bilgisayar alım satımına yeni bi boyut getirmek istiyorum...
  8. oaK´

defacto parfümde ne kadar kötü?

https://www.trendyol.com/defacto/black-erkek-parfum-50-ml-l4179aznsbk23-p-5999692 Parfüm alıcam ama çok bütçe ayırmak istemiyorum bu nasıldır?
  9. oaK´

MacBook destekli type c kablo önerisi

hocamlar magsafe kablom bozulduğu için MacBook şarjı destekleyen type c kablo gerekiyor 1722259734 bütçe farketmez 60 üstü watt olursa iyi olur
  10. oaK´

7 veya 8izli priz önerisi

arkadaşlar 7 veya 8li priz önerisi lazım baya bi fiş var ve çok yer kaplıyorlar ayrıca son zamanlarda bozuluyor gibi. Güzel kaliteli ve koruması olan bi şey önerirseniz sevinirim max bütçe 400 500 arası
  11. oaK´

Vodafone tarifem bitiyor, hangi firma iyidir?

Selamalr vodafone tarifem bitiyor, kurtuluyorum bu allahın cezalarından. Sizce hangi firmaya geçmeliyim, uygun fiyatlı bir şey olursa çok sevinirim. Vodafone evimizde asla çekmiyor, turkcell ise çok pahalı. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. oaK´

defacto hala alınır mı?

dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
  13. oaK´

2024 yılında iPad 9 alınır mı?

çizim için uygun yollu bi ipad düşünüyorumda sizce en mantıklısı 9. nesil olan mı? 2024 yılında ipad 9 tercih edilir mi?
  14. oaK´

internet sinyal arttırıcı önerisi gerekiyor

merhabalar modem kediler yüzünden benim odamda duruyor ve evin diğer odalarına zor yayılıyor, bu konuyu nasıl çözebilirim önerdiğiniz ürünler var mıdır? Kulladığınız ürünleri önerirseniz sevinirim bütçem maks 500 tl civarında duruma göre 600 700 olabilir Router değilde sinyal arttırıcı kablosuz...
  15. oaK´

kıyafet alışverişi için F/P site önerisi

beyler kıyafet alışverişi yapmam gerekiyor, avvada güzel bi indirim var ama yorumlar çok iyi gelmedi ürünler çok dayanmıyor sanırım güzel bi site önerebilir misiniz veya avva iyi mi iyiyse oradan alayım
  16. oaK´

buna benzer saat arıyorum

https://www.ebay.com/itm/196050537602?chn=ps&mkevt=1&mkcid=28&srsltid=AfmBOooyYFP1WEEQYNjHoZO5ZLdPbkGlZ8qGKuXF65_kEGgkhcsrJ0v-_uE bi youtube videosunda gördüm ve çok beğendim ancak bütçemi aşıyor çakma değilde farklı bi markanın daha ucuz yollu olarak buna benzer bi saati var mı?
  17. oaK´

öğrenci pasaportu nasıl çıkarılır?

arkadaşlar biraz baktım ama tam anlamadım, bu öğrenci pasaportuna e devletten başvuruyoruz ancak öğrencilk durumunu beyan etmek için nereden işlem yapmak lazım? bide 10 yıllık pasaport alsam öğrencilik sonuna kadar mı geçerli oluyor yoksa pasaport tarihi boyunca kullanabiliyo muyum mesela 20...
  18. oaK´

macbook için kılıf önerisi

arkadaşlar macbook air m2 model pc varda kılıf lazım kullandığınız güzel modeller var mı? bide koruyucu ekran lazım
  19. oaK´

hızlı şarj destekli powerbank önerisi

ardkşlar powerbankim yok hızlı şarj destekli kaliteli bi powerbank arıyorum 10-20k mah arası bakıyorum bütçem 700-1200 arası ancak genelde 700tllik bakıyorum çok iyi bi şey çıkarsa 1200 seviyelerine çıkabilirim
  20. oaK´

UPS kargoya iade hakkında

dostlar aztek bilişime teknik servis incelemesi adına ürün yollayacağız ancak sadece ups ile anlaşmaları varmış. Bize de ups uzak biraz gitmek istemiyorum. Kurye çağırsam verdikleri iade kodu ile bu durumu halledebilir miyim?
Geri