defacto hala alınır mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.

dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
Dostum kalite baya düştü geçen sene yazın almıştım 5 tane hepsi 2 3 yıkamadan sonra uzadı, rengini kaybetti fln. İndirimli ucuz diye alma. Lc waiki öneririm f/p.

Bence güzeller.

valla ben 5-6 ay önce 1 kot ceket 3tshirt 1 tane eşortman aldım eşortman içi tüylüydü çok dökülüyor tüylü alt alma tshirtleri 6 aydır her gün spora giderken giyiyorum hala fıstık gibi sıkıntı çıkmadı kot ceketi de ucuz diye almıştım giymedim bilgim yok

Ben DeFacto alıyom hep fiyatına göre güzel işte

her ürünü kaliteli değil doğru ürünü seçmek lazim. Mesela %100 Pamuk tişörtlerden sürekli alıyorum cekme renk verme yapmıyor. P&b zara altınyıldız ve mavi den de alışveriş yapiyorum ama en fiyat performans DeFacto. 1250 üzeri 250tl indirim + %20 nays indirimi + gift puan derken aşırı uyguna alışveriş yapiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,673
Üyeler
197,247
Son üye
kemalingo
Geri