Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Amazon ne zaman kargoya verir

Şu kulaklığı amazondan aldım dostlar fakat 3 gün önce siparişi verdim ortada ne kargo var ne bişey ürün siparişte boş boş duruyor Amazon Tr üstünden aldım yurt dışından da gelmiyor ürün
  2. F1nerF1rst

Sahibinden alıcı dolandırıcı galiba

Bu adam dalga mı geçiyor dolandırıcı mı :D
  3. F1nerF1rst

Yardım Sahibinden üstünden takas yapmak

Arkadaşlar Ankarada bir arkadaş var ram alıcam ondan xpg 8x2 şeklinde doğrusu takas yapıcaz nasıl yapabiliriz sizce aklıma bendeki ürünü ucuzdan açayım param güvende ile o alsın o ucuzdan açsın ben alayım gibi bi düşünce geldi ama nasıl yapabiliriz takası
  4. F1nerF1rst

Yardım Tekirdağdan elden benim yerime anakart teslimi

Dostlar anakart alıcam fakat arkadaş get açmıyor elden teslim istiyor Tekirdağ çerkezköy tarafında olan bir arkadaş var mı teslim alabilir mi benim adıma
  5. F1nerF1rst

Yardım Trendyol farklı gelen ürün ne yapılır

Mi buds kulaklık aldım kupon ile fakat bana airpods kılıfı geldi satıcıya yazınca da bana ürün tedarik edilip 25.03.2023 e kadar kargo bilgisi size buradan iletilecektir yazdı ne yapmalıyım
  6. F1nerF1rst

Yardım Sistemimi satacağım set halinde ne kadar eder?

Rx 570 4 gb msı çift fan ryzen 5 2600 işlemci a320m a pro anakart 8x2 3200mhz xpg d30 ram rgb ezoz fan 240 acer ssd 250 samsung hdd 650w sharkoon 80+ powersupply viewsonic 24 inç monitör g102 mouse gamepower mei rgb rampage mıthrıl pro bilek destekli piranha webcam arkadaşlar parçaların...
  7. F1nerF1rst

Ptt kargonun mükemmelliği ve hızı!

Arkadaşlar bu kargo şirketimiz o kadar mükemmel ki! Aliexpressden aldığım çin ürünleri gümrük dahil 8 günde elime ulaşıyor benim Mardine gönderdiğim kargo 1 günde gidip bana tahmini 6 günde geliyor işin asıl komik yanı şunlar şimdi ben kargoyu verdim dağıtım merkezine uğramadan direk gitti ordan...
  8. F1nerF1rst

Ptt kargo ortalama kaç günde gelir

Arkadaşlar eski ekran kartım 1 günde gitmişti Mardinden bana Aydına 1 günde ptt ile gelir mi yarın cumartesiye yani bu gün sabahtan verildiği için kargo yola çıkmış galiba hastane personeliyim tam adresime kargoyu dağıtımla getirmiyorlar gidip almam gerekiyor bayiden ve bayi bana çok ters...
  9. F1nerF1rst

Gaming Gen Sonunda Telefonlarımı Açtı

Evet bu gün artık telefonlarım açıldı ve ortalama 15 dk lık konuşmalar sonunda kargoya verildiğini taşıma belgesinin akşam 18.30 19.00 gibi düzenleneceği söylendi fakat bildiğim kadarıyla saat 6 dan sonra mesai bitimi oluyor sms ile bana kod geleceğini söylediler ve başka yardımcı olmamı...
  10. F1nerF1rst

Gaming Gen sipariş geçliği

Dün de konu açtım öğlen arkadaşım kkavye almıştı bu gün kargoya verilmiş siparişi ama benim siparişim hala kargolanmadı ve muhattabım yok arayınca hat düşüyor şikayete başvurmak istemiyorum açıkçası ama artık bu kadarı da olmaz rezalet gerçekten acil ihtiyacım var sorduğumda aynı gün kargo...
  11. F1nerF1rst

Gaming gen kargo süreleri

Selamlar dün sabah 1 de verdiğim kargonun normal şartlarda bu gün çıkması gerekiyordu kargoya fakat daha yeni siparişim onaylandı yarın valorant turnuvam var ve aktif kullandığım mousenin sensörü gidip geliyor bu ne zaman gelir yeni onaylandığı için kargoya yarın verilir ve çarşamba anca gelir...
  12. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Gaming Gen ödeme seçenekleri

Arkadaşlar ödemeyi banka kartı ile yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım mouse alacaktım g102
  13. F1nerF1rst

HepsiJet siparişleri neden bu kadar yavaş

Arkadaşlar bu hepsijet hakkında aşırı çok şikayet varmış hiç dikkat etmedim ssd sipariş etmiştim oraya verildi Kocaeliden Aydına ne kadar sürede gelir sizce çok sıkıntılı dendi Aydın teslimat şubesini yarın arayıp sorsam mı sizce tek hoşuma giden cumartesi siparişi verdim bu gün sabah 9 da...
Top Bottom